Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki szingli nő miért az mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki szingli nő miért az mikor bármikor találhat magának férfit?

Figyelt kérdés
2021. aug. 25. 23:45
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
30 ezigen, jó lusta vagy
2021. aug. 26. 12:40
 32/38 anonim ***** válasza:

1. Mert van, aki megtanult egyedül is boldognak lenni, és nemcsak akkor boldognak lenni, ha van mellette egy pasi/nő. Nekem akkor kell a párkapcsolat, ha kapok tőle valami pluszt (és ezt belsőleg értem főleg, nem arra "hú, de jó, megb...nak"), nem azért, hogy legyen.

2. Azért nem mindegy, milyen férfit találok magamnak. Nem vagyok egy nagyon társasági ember, nem is vagyok kifejezetten szép... volt már a szakításom óta olyan, aki akart volna tőlem vmit, de nagyon szint alá nem mennék csak azért, hogy elmondhassam magamról, hogy nem vagyok egyedölálló.

2021. aug. 26. 13:03
 33/38 anonim ***** válasza:
80%
Nagyon-nagyon egyetértek fentebb válaszoló nőtársaimmal. Mondjuk én egy idő (évek) után azt kezdtem el érezni, hogy azért mégiscsak hiányzik a férfi esszencia az életemből, az együtt töltött minőségi idő, és igen, a szex is... Utóbbira lett volna jelentkező, de önmagában nem nyújt annyit a szex, amennyi macerával jár. ;) Én is úgy voltam vele, hogy csak akkor adom fel a függetlenségem, ha megéri. Most úgy néz ki, találtam valakit, akivel érdemes megpróbálni, aztán majd meglátjuk... :)
2021. aug. 26. 13:36
 34/38 anonim ***** válasza:
68%

26: "nekem meg kifejezetten fontos a személyiség, hogyan nevelték, milyen szokásai vannak, hobbija, műveltsége, stb."

Mégis azt írod, hogy a vizualitástól kell életre keljen a fütykös, akkor itt ellentmondás van.

Nem akarok erről beszélgetni, csak nem tudtam nem észrevenni és visszajelezni neked.

2021. aug. 26. 14:39
 35/38 anonim ***** válasza:
85%
A Kérdezőt kérem, magyarázza el, mért tette fel ezt a kérdést és miket gondol mögé.
2021. aug. 26. 15:55
 36/38 anonim ***** válasza:
3%

Vicces ez a sok önigazoló hazugság, természetesen az összes szegény szerencsétlennek pörköltszaftos józsik udvarolnak, normális, rendezett körülményű férfiak nincsenek is :DDDDD

Jah, meg a szex macerás :D a szex csak akkor macerás, ha te beleszeretsz a szexpartneredbe is, amúgy a világ legegyszerűbb dolga.

2021. aug. 28. 16:02
 37/38 anonim ***** válasza:
94%
#36 te szexet még csak avi kiterjesztésben láttál, ugye? Vagy volt már mp4 is talán :D
2021. aug. 28. 20:59
 38/38 anonim ***** válasza:
4%
Aztaaaaaaaaaaaaaaaaa, hú de nagyot mondtál :D Segítsek még az avétos, unalmas, full gagyi, kamu bullhsit gyalázkodásaitok közül elővenni párat, vagy magadtól is menni fog minden szinten aluli? :D
2021. aug. 29. 17:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!