Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki szingli nő miért az mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki szingli nő miért az mikor bármikor találhat magának férfit?

Figyelt kérdés
2021. aug. 25. 23:45
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
29%

Ha nem akarnak akkor nem lesz, ennyi:D

Én meg barátnőért nem repesek az eddigi tapasztalatok alapján, tehát mindenkinek megvan a maga kis dolga.

Írta valaki, hogy minden pasi disznó stb. Ez lehet, hogy így van, de nekem azért az is eszembe jut, hogy A, vagy ez annak az embernek a szintje aki ezt kiírta, csak nem ismeri be vagy B, Valami hipergámiában szenved ha nincs egy félig normális pasi sem. Ettől függetlenül lehet, hogy igaza van a disznóval:)

2021. aug. 26. 07:23
 22/38 anonim ***** válasza:
23%
Bármikor találhat, ha nincsenek nagyon irreális igényei.
2021. aug. 26. 07:27
 23/38 anonim ***** válasza:
93%

Kevés az olyan, aki érdekel és vonzódni is tudnék hozzá, kb. 5-10 évente "találok" egy ilyen embert.

És akkor még ott van, hogy viszonos kell legyen ez, ő is engem válasszon

Ez így igaz! Nálam is ez az ok!

2021. aug. 26. 07:27
 24/38 anonim ***** válasza:
18%

2-es válaszoló

"They become less inclined to take risks, earn more money, and live longer."

Igazából a talán az jár az apasággal, hogy nem léphet ki csak úgy a munkából vagy nem teheti fel minden pénzét a kaszinóban. A több pénzkereset több munkával is jár. Szomszéd 3 gyerek mellett heti 6 napot nyomott végig 10-12 órában. Így nem nehéz több pénzt keresni, főleg ha új bútor kell vagy akármi. Másik ismerősöm mondta, hogy "hát ebben a hónapban nem használom a mocit, mert a barátnőmnek kell a körmére és a fodrászra a pénz".

Az pedig, hogy ki él jobban és kihez képest megint egy másik kérdés. A tanulmány arra nem tér ki, hogy azokhoz a szinglikhez képest élnek jobban a férfiak akik soha meg sem házasodtak és nincs gyerekük vagy ahhoz képest akik megházasodtak 3x és elváltak:D Azért baromi nagy különbség van a kettő között és mind a kettő szingli, tehát elég pontatlanra sikerült a tanulmány.

Problémák vannak ezzel a cikkel, vagy a rövidsége vagy a felületessége miatt. Illetve fel sem tünteti az adatokat ami alapján meghozta ezeket a kijelentéseket.

Kiket kérdezett, voltak-e elválva, van-e gyerekük stb. Ha pedig csak a statisztikát vette figyelembe, és mondjuk a "szingli" pasik közé bevette a hajléktalanokat is akkor azért eléggé el lehet vinni a statisztikai adatokat. Értjük mi a probléma az ilyen felületes cikkekkel remélem... Az, hogy tudományos az lehet, de az hogy hiteles az eléggé megkérdőjelezhető.

(+ a nők többet töltenek takarítással. Ez azért van mert míg ha én nem törlöm le a port a héten semmi bajom nincs. Legtöbb nőnek meg heti 1 nap muszáj takarítani, függetlenül attól, hogy mekkora a por vagy a kosz)

2021. aug. 26. 07:37
 25/38 anonim ***** válasza:
85%

#16 Ennyire nem megy az olvasás? Az elérhető, szabad férfiak 99%-áról volt szó. A kapcsolatra alkalmasok nyilván kapcsolatban vannak. Az illető nő a társkeresős tapasztalataiból merít, gondolom. Mert ott tényleg ez a helyzet.

Negyvenes elvált nőként sajnos én is abba futok bele, hogy a normális férfiak eltűntek, hozzám illő, szabad elvált apukák alig léteznek (ha igen, sajnos nem illünk össze, az élet fintora) viszont betalálnak a fiatalok, a nős pasik, a perverzek és a lúzerek. Átlagos de igényes, művelt nő vagyok, és nem gondolom, hogy a pörköltszaftos trikójában pózoló bamba Jóska a szintem. Pedig feleségül is venne seperc alatt gyerekkel is. Na, hát ilyen nem kell. Nekem jó egyedül is, szeretem a saját társaságomat, ezt csak egy olyan partnerért rúgom fel, akiért megéri. Nem, nem anyagilag, az nem érdekel. A kapcsolat minőségét tekintve érje meg.

2021. aug. 26. 09:02
 26/38 anonim ***** válasza:
10%

Életkor előrehaladtával ez még szexre is egyre nehezebb.

40 feletti nő hatványozottan egyre roggyantabbul néz ki, néha komolyan imádkozni kell a fütykösnek, hogy életre keljen a vizualitástól.

Vannak szép nők is 40 felett, de egykettőnek akkor meg olyan a stílusa, modora, hogy 1 beszélgetés után felejtős.

Ráadásul sokuk csak a külsejükből ítélve értékelik fel önmagukat, pl nekem meg kifejezetten fontos a személyiség, hogyan nevelték, milyen szokásai vannak, hobbija, műveltsége, stb.

2021. aug. 26. 09:11
 27/38 anonim ***** válasza:
94%

Mert jobb egyedül. Nincs felesleges stressz. Nem kell alkalmazkodnom. Nincs aki "beossza" helyettem a pénzem, kiskirálynak képzelje magát az én házamban, okoskodjon a háziállataimmal (nem bentre valók! Ki kell őket tenni az udvarra), beossza a szabadidőm, csicskáztasson stb.

Az se hiányzik hogy kifogjam a kezdetekben igazi énjét leplező anyuci pici fiát, és háborúzzak az anyjával.

Boldogan maradok szingli örökre. Biztos vannak normális pasik is, de azok ritkák/nem a közelemben laknak/már van családjuk.

2021. aug. 26. 09:57
 28/38 anonim ***** válasza:
85%
Erdekes a 26-os incel kommentelo, aki az impotenciaja mertekevel magyarazza meg, hogyan kell a noknek erezniuk magukat. Valahogy az az erzesem, hogy nem a farkad korul forog a vilag.
2021. aug. 26. 10:37
 29/38 anonim ***** válasza:
79%

6 7 9

Mi van???? Ferjnél vagyok! De ha nem talaltam volna megfelelő társat, akkor inkabb maradtam volna egyedül örökre! Voltam is sokat egyedül. Nem bánom! Egy percig sem! Ebben az időben inkabb megtanultam még egy nyelvet, masodik diplomát szereztem.....ahelyett, hogy valami csődtömeg, csóró, luzerre pocsekoltam volna az időmet

2021. aug. 26. 11:01
 30/38 anonim ***** válasza:
Mondjuk én például nem találhatok bármikor, ugyanis ronda vagyok, femcel. De kapcsolatot nem is szeretnék, mert a hátam közepére sem hiányoznak a közös programok, a jövés-menés, a haverok, barátok, család, rokonok, ismerősök előtt "vizsgázás", velük való jópofizás, az ingyen házicselédség meg aztán pláne. Elvárásoknak megfelelni épp elég a munka világában, a magánéletben, szabadidőmben eszemben sincs "meggebedni". A szex jó, imádnám, csak esélyem sincs olyan partnerre, akivel kölcsönös a vonzalom, működik a kémia, nincsenek szexuális diszfunkciói stb. Úgyhogy ez van. Érdemes elfelejteni az ostoba sztereotípiákat, az élet nem fekete-fehér, a különböző élethelyzetek sem.
2021. aug. 26. 12:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!