Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jók lehetnek a megérzéseim hogy emiatt nem lesz
kapcsolatom ?
Figyelt kérdés
Mondhati átlagos 18 éves fiú vagyok.
Van baráti köröm, vannak hobbijaim, szabadidős tevékenységeim, viszonylag sokmindenről lehet velem beszélgetni, van csomó érdeklődési köröm stb stb...
Egy dolog miatt gondolom ezt amit fentebb írok vagyis "kérdezek". Egy kis ideje elkezdtem crossdresser kedni (amúgy teljes mértékben lányokhoz vonzódom, nem vagyok meleg) és hát egy lány szemében ez nem feltétlen egy normális" dologként látszódik és inkább messze elkerülik az ilyen embereket (legalábbis én így fogom fel ezt az egészet)
Mit tudnék így tenni ha a későbbiekben szeretnék barát-barátnő kapcsolatot kialakítani?
Sok lánynál lesz ez kizáró ok, de azért közel sem mindenkinél. Előbb-utóbb találhatsz olyat, aki elfogadja.
2021. jún. 12. 10:57
2/10 anonim válasza:
Jók a megérzéseid. A férfi legyen férfi, felejtsd el a női ruhába öltözést. Elsőre mindenki transznak/melegnek fog nézni, hiába állítod majd váltig, hogy te nem vagy az. Szokj le erről, ameddig lehet, ha tényleg akarsz normális kapcsolatot.
2021. jún. 12. 11:02
3/10 anonim válasza:
Melegként kérdezem, hogy heteróként neked miért okoz örömet, hogy női ruhába öltözöl?
2021. jún. 12. 11:28
4/10 anonim válasza:
Elfogadó vagyok meg minden, de a nőnek férfi kell, a férfink pedig nő. Engem nem zavarna, de nem kellenél nekem. Ettől még lehetnénk haverok/barátok, de nem illenénk össze, mint pár.
2021. jún. 12. 11:51
5/10 anonim válasza:
Eléggé leszűkíti a kört de nem lesz lehetetlen. Sneaky-nek (keress rá) kisebb rajongó tábora van.
2021. jún. 12. 14:52
6/10 anonim válasza:
Én toleráns vagyok de nem járnék olyannal.
2021. jún. 15. 04:42
7/10 anonim válasza:
Nem lesz, de ne légy tapló. 😉😉
2021. jún. 15. 12:23
8/10 anonim válasza:
Szerintem simán találhatsz olyat, akit ez nem zavar, ha szeret Téged. Engem pl nem zavarna, ha a páromat nem zavarja, hogy én biszex vagyok.
27/N
2021. jún. 18. 14:30
9/10 anonim válasza:
Hetero nőket valószínűleg zavarni fogja, mert férfit keresnek, biszex nőnél viszont lehet esélyed. Miért szeretsz nőnek öltözni?
2021. jún. 19. 10:51
10/10 Ollókezű Edward válasza:
Engem nem zavarna, pedig még biszex sem vagyok. Mindig is vonzódtam az androgyn pasikhoz, bár az nem teljesen ugyanaz, mint a crossdressing.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!