Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki szingli nő miért az mikor bármikor találhat magának férfit?
Figyelt kérdés
2021. aug. 25. 23:45
1/38 anonim válasza:
Bármikor találhat, csak kérdés, hogy milyet és mire...
Normális párkapcsolatra nekünk tetszőt nehéz.
Kalandra, flörtre bármikor találnék bármilyen korú pasit.
Ha bármilyen párkapcsolat jó lenne, arra is lenne jelentkező bőven.
Csak én válogatós vagyok és nem érem be bárkivel és bármivel...
3/38 anonim válasza:
Mert most se időm, se energiám nincs kapcsolatra.
4/38 anonim válasza:
Mert a szabad férfiak 99% teljesen alkalmatlan családiélet szempontjábol, alapozni nem lehet rájuk, csődtömeg lúzerek tömkelege! Akkor inkabb vagyok egyedül
6/38 anonim válasza:
4: Annyiszor lehet ezt az "inkább maradok egyedül" dumát hallani itt, de elmondom jobb is, hogy az ilyen nők mint ti önként magukra tették az erényövet, kíméljétek meg a normális férfiakat az undorító agressziótoktól.
7/38 anonim válasza:
Na, a femcelek... Maradjatok is egyedül, nem kellenétek senkinek
8/38 anonim válasza:
Azok, akik válogatnak általában vagy hosszú kapcsolatban vannak, vagy szinglik🤷🏼♀️ akiknek már rengeteg partnere volt az nem tartja valami sokra magát.
9/38 anonim válasza:
4 ez ilyen kövér/csúnyanős szöveg, mivan átvert a chad ezért előadod a hattyú halálát, hogy nincs normális pasi a világon?
10/38 anonim válasza:
8 érdekes amikor férfiakról van szó az a szlogen, hogy "neki mindegy csak legyen valaki", de ha nőkről akkor már egyből be vannak védve, hogy "sokra tartja magát és várja a legjobbat!"
Döntsétek már el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!