Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párválasztáskor a nőknek vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párválasztáskor a nőknek vagy a férfiaknak vannak több elvárásai a másikkal szemben?

Figyelt kérdés
Mintha a nők többet várnának el pl. biztonság, pénz, lakás, támogató háttér, szórakozás, utazások, kibontakozási lehetőség stb.
2021. aug. 16. 15:33
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Nőként mondom hogy szerintem a nőknek de nem azert mert anyagiasak vagy valogatósak (illetve azok de szerintem nem rossz értelemben), hanem mert masképp működünk mint a férfiak.

Nekem mint nőnek sokkal több dolog kell ahhoz hogy valakit vonzónak lássak minthogy pl jól nézzen ki. Nagyon fontos hogy ehhez milyem attitűd, személyiség társul, nem mindegy stílusa, celjai, megvan-e a kémia, milyen a hangja.

Szóval apróságok is nagyon sokat tudnak nyomni a latba.

Míg a férfiak (legalábbi ahogy én tapasztalom) nagyjából 2 kategóriára osztják a nőket: akit megdugnának és akit nem.

Utóbbival nem sok dolog van, előbbiben meg ha megfektetné és emellé jófej is a csaj, szerintem sok esetben már sima liba. Javítsatok ki, ha nem értetek egyet, en ezt látom a környezetemben. Nem morfondíroznak egyebeken.

2021. aug. 16. 20:45
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
21 kimondta a lényeget. Nekem is több kell ahhoz, hogy valakivel leálljak annál, hogy jól néz ki és tud dugni. A férfiak meg egy ilyen nőt hajlandóak finanszírozni is 😂
2021. aug. 17. 05:22
 23/23 anonim ***** válasza:
Nem egy kutatás volt már ilyen téren, és a nők átlagban 4-5ször annyira durvák elvárás szintjén, mint a férfiak. :)
2021. aug. 19. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!