Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párválasztáskor a nőknek vagy a férfiaknak vannak több elvárásai a másikkal szemben?
Nőként mondom hogy szerintem a nőknek de nem azert mert anyagiasak vagy valogatósak (illetve azok de szerintem nem rossz értelemben), hanem mert masképp működünk mint a férfiak.
Nekem mint nőnek sokkal több dolog kell ahhoz hogy valakit vonzónak lássak minthogy pl jól nézzen ki. Nagyon fontos hogy ehhez milyem attitűd, személyiség társul, nem mindegy stílusa, celjai, megvan-e a kémia, milyen a hangja.
Szóval apróságok is nagyon sokat tudnak nyomni a latba.
Míg a férfiak (legalábbi ahogy én tapasztalom) nagyjából 2 kategóriára osztják a nőket: akit megdugnának és akit nem.
Utóbbival nem sok dolog van, előbbiben meg ha megfektetné és emellé jófej is a csaj, szerintem sok esetben már sima liba. Javítsatok ki, ha nem értetek egyet, en ezt látom a környezetemben. Nem morfondíroznak egyebeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!