Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek vagy a pasiknak vannak nagyobb igényeik
párválasztás terén?
A pasiknak egyértelműen nagyobban az igényeik. A nőknél harc megy a pasikért, hogy fölényeskedhessenek a sikertelen nőismerőseik fölött. Én már csak tudom...
2020. márc. 7. 20:56
Ez szar kérdés, a férfiak a nőket fogják mondani, a nők a férfiakat. Eh!
Amúgy ez az adott embertől függ, mindkét nemnél vannak nagy igényűek és kisebb igényűek is.
2020. márc. 7. 21:00
3/24 anonim válasza:
2020. márc. 7. 21:00
Mindkét nemben vannak idióták akik azt hiszik hogy az adott nemiszervükkel meg az endokrin túltengésükkel ők bizony lepipálnak minden történelmet írt személyt, így nekik egy pár olyan legyen aki lehozza az égről a halálcsillagot miközben lerendezi a helyet neki a halála után a Nirvána állapotában néhány tökéletes szexuális élmény végrehajtása között. A 0 ember szokott 500%-ot várni a barátaitól és párjától. Van sztereotípia, talán pont a példám az, bár kétlem. Ilyen téren az egyoldalú szidások jellemzőbbek ahogy észrevettem.
2020. márc. 7. 21:03
Kérdezd meg azokat a nőket akik mindig panaszkodnak hogy nem találnak senkit az igényeikről. Aztán kérdezd meg tőlük hogy hány érdeklődőt tettek már barátzónába, míg a top 20% után siránkoztak.
2020. márc. 7. 21:04
2020. márc. 7. 21:05
Mi az hogy igeny?
Mint faj szuksegunk van a reprodukcióra, mindegy h pasi vagy csaj. Valamiert ugy vagyunk kodolva hogy a csajok egyszerre egy pasitol varhatnak gyereket, a ferfiak meg tobb not is teherbe ejthetnek, szoval ebbol is valaszra lelhetsz.
Ha arra gondolsz h maganal jobbat keres, akkor meg simma kereslet kinalat es gaussz eloszlas. Keves az aki radikálisan jobbat szeretne, es sok az akik maguknal jobbat vagy kevesbe jobbat keresnek.
Azt nem tudom hogy magukrol a termeszeti torvenyekrol nem tudsz vagy csupan egy nyomorek onsajnalo egyen vagy
2020. márc. 7. 21:05
Pasiknak általában fontosabb, hogy kinézetre bejöjjön(alakra, hajhosszra,stb.),nőknél előnytelen kinézettel, de ápoltan könnyebben lehet jó kiállással és számukra jó dumával kompenzálni.
2020. márc. 7. 21:42
Ki mit nevez nagy igénynek. Az enyémek: kölcsönös vonzalom, összeillő jellem és jövőkép, összeillő anyagi helyzet.
Na, szerinted ez nagy vagy kis igény? Csak mert évek óta nem találok ilyet.
2020. márc. 7. 21:53
8as nem tudom milyen világban él, de messze a nők... Mi férfiak eleve reálisabbak vagyunk. Persze minden nemben vannak kivételek, de átlagolva messze a nők. Erre van egy vicc is, de már vagy 3* leírtam az oldalon most nem fogom.
2020. márc. 7. 21:55
Kapcsolódó kérdések: