Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nőknek vagy a pasiknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek vagy a pasiknak vannak nagyobb igényeik párválasztás terén?

Figyelt kérdés
2020. márc. 7. 20:51
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

9

Nem találsz olyan pasit akihez vonzódnál?

Nem kellene az igényekből picit alábbhagyni?

2020. márc. 7. 22:07
 12/24 anonim ***** válasza:
80%
Ma már mindkét félnek.
2020. márc. 7. 22:19
 13/24 anonim ***** válasza:
25%

Én nő vagyok, és egyértelműen a nőknek vannak nagyobb igényeik. Vagyis csak lennének...

Hiába van nekem és nőtársaimnak igénye, ha egyszer nem ütik meg azt a férfiak, akkor be kell érnünk egy olyannal, aki nem igazán felel meg az igényeinknek. Így boldogok sajnos nem leszünk velük.

2020. márc. 7. 22:55
 14/24 anonim ***** válasza:
73%

Az a baj ezzel a témával, hogy nehéz róla normálisan beszélni. Itt meg főleg... Tele van az oldal frusztrált férfiakkal és nőkkel. A férfiak nem létezően magas szintű elvárásokról beszélnek (pl. volt ma egy kérdés, hogy 1 milliós fizu kell a nőkhöz), a nők meg szinte mindenben próbálják magukat áldozatnak beállítani és valami nemi szabadságharcot lenyomni (pl. van rájuk teljesen vállalható jelentkező, de előadják, hogy nem kellenek senkinek).

Szerintem jelenleg a nőknek vannak nagyobb igényeik.

És első körben, legyünk tárgyilagosak: A társkeresőkön a férfiak egy csomó nőt lazán behúznak, a nők sokkal kevesebb férfit. És mindezt úgy, hogy több a férfi felhasználó szinte mindegyiken. Ez alapján eleve a külsőt nézve a nők elvárásai nagyobbak.

Második körben nézzünk pár tipikusan előhozott elvárást.

A férfiak sokszor megkapják, hogy a plázacicákra és a topmodellekre gerjednek. Páran valóban, de a többségnek tökéletesen megfelelnek az átlagos lányok is és sokan kifejezetten a szomszédlány típusra gerjednek. Férfiaknál nagyon ritkán látni, hogy 1-1 top csaj után nyáladzanak évekig, nőknél viszont simán jellemző, hogy a helyi macsóért vannak oda éveken át.

Férfiak részéről felszokták hozni, hogy házvezetőnőt akarnak. A helyzet az, hogy pl. az egyetemista srácoknál ezt eleve ki is lőhetjük, mert szinte mind élt már egyedül és tud magára takarítani és kaját csinálni. Úgy összességében meg max faluhelyen 1-2 embertől hallani ezt. És egy csomó panaszkodó nőtől...

Van még pár tipikus elvárás, amit sokan sarkalatosan kiéleznek, ami szerintem is túlzás, DE összességében azért jellemzőbb az egyik nemre. Pl. férfiaktól szinte soha nem hallani, hogy társkeresés szempontjából számítana a másik végzettsége, magassága, keresete, lakása, autója. Nőktől viszont valljuk be, azért hallani. Nem mindtől, de jó pártól.

(Érdemes megnézni azt is, hogy kérdéstől függően milyen válaszok jönnek. Ha egy olyan kérdés jön, mint a mostani, akkor a legtöbb nő azt írja, hogy a férfiaknak nagyok az elvárásaik. Ha viszont egy férfi ír ki egy kérdést 1-2 tök alap elvárásról, akkor sorban jönnek a válaszok, hogy az illetőnek nincsenek elvárásai, a férfiaknak mennyire mindegy az egész, csak lyuk legyen.)

2020. márc. 7. 23:48
 15/24 anonim ***** válasza:
73%
A nőknek, hiszen náluk "alap, hogy a férfi tartson előrébb". Az "összeillő anyagi helyzet" is azt jelenti szerintük, hogy a férfi keressen jóval többet. A "tudja, mit akar az élettől, haladjon előre" meg azt, hogy később keressen még sokkal többet.
2020. márc. 8. 07:36
 16/24 anonim ***** válasza:
74%

A férfiaknak a külső terén, a nőknek pedig a belső terén.

A férfiakra sokkal jellemzőbb, hogy összejönnek egy nagyon csinos, nagymellű, nagy seggű vagy bármilyen számukra nagyon vonzó nővel még akkor is, ha belsőre egy fekete lyuk szerencsétlen. Őket kompenzálja egy időre a jó szex, hitegetik magukat azzal, hogy "majd kialakul a szerelem", szegény primitív nő persze el is hiszi és örömmel fekszik alájuk. Aztán egy idő után minden kapcsolatban eljön az a pont, ahol már nem csak reggeltől estig dugás van, hanem két szex között egy beszélgetésre is igénye van a két félnek, vagy mondjuk ki kéne takarítani, meg kéne főzni vagy jó lenne már családot alapítani, és ilyenkor kezdi el annyira frusztrálni a férfiakat, hogy mennyire primitív nővel jöttek össze, hogy előbb-utóbb vége lesz a kapcsolatnak és jöhetnek gyakorira túllicitálni egymást, hogy kinek mennyire primitív, életképtelen, csóró, rosszindulatú és szemét getzi nője volt, szóval egyértelmű, hogy minden nő ilyen.

A nők pedig épp ezt igyekeznek kiküszöbölni és jellemzően inkább a külső elvárásaikat felejtik el egy pillanat alatt, ha belsőre megfelelő férfit találnak. Ha igaz lenne, hogy csak a magas, kigyúrt, jóképű alfa csávók "juthatnak" nőhöz, akkor egyetlen férfi ismerősömnek sem lenne barátnője, de érdekes módon 99%-uknak van, még az olyanoknak is, akikről én személy szerint úgy gondolom, hogy "bottal sem".

2020. márc. 8. 07:52
 17/24 anonim ***** válasza:
44%

Nagyok az elvárások, ha nem tudjuk teljesíteni, de úgy gondoljuk, nekünk van helyünk a másik mellett.

Egy hülye példa, de akarhatok én 200+millás luxus lakást, ha az életben nem lesz ennyi pénzem, pedig nekem is ott a helyem, és mi az, hogy nekem nincs. Meghírdetik, valaki meg tudja venni, beköltözik. Most akkor az eladó ettől függetlenül adja el nekem akár 200ezerért?

Ha hírtelen jönne egy olyan gazdasági abszurd helyzet, hogy a fizetések megfelelőnek 200millának, és mindenki milliomos lenne, az árak nem változnak, akkor az elvárás is megszűnne, hogy csak a milliomosnak jár, egyenlő lenne a "verseny".

Az emberek is így működnek, amíg csak egy is tudja azt a szintet hozni, addig tartja az elvárását, panaszkodik, persze, mert az a legnagyobb problémája, hogy.

Sok pár ott bukik bele, hogy csak megszerzik a másikat, de nem tartják meg, maximum húzzák egymás idejét. A végén úgy zárják, hogy milyen szr volt, pedig semmi más nem kellett volna, csak figyelni a másikra. Igénye volt a közös időre, a másik meg makacs volt, és csakazért se... Ilyen pl a lakás rendben tartása, együtt, közösen, marhulva, de rendet rakni, ó kérlek, női munka, vacsi készítés, én majd gépezek, te meg legyél egyedül, vagy a #miazmégnincsazasztalon?, megint programra menne, de bszok felemelni a seggem, egyedül meg nem mehet...

Sok olyan jelentéktelen apróságról beszélünk, de pont ezektől maradnánk emberek, nem csak fsz és pna... Egyik oldalnak sem szép amikor már csak nemiszerv, és árúcikk akár egy lakás a kapcsolatban. Ezt védi ki az igények támasztása.

És nincs jogunk megítélni, hogy helyes vagy helytelen, amit elvár, túlzó vagy épp a minimumot... Nem egyezik a mi szintünkkel, így jártunk, haladjunk.

2020. márc. 8. 09:18
 18/24 anonim ***** válasza:
67%
#11 De, találok olyat, akihez vonzódnék,de vagy nem vonzódik hozzám az illető, vagy nős stb. Akkor meg eleve semmit nem akarok tőle. Én ugyanis kölcsönös vonzalomról beszéltem. Aztán volt kölcsönös vonzalom valakivel, de az 10 évvel fiatalabb volt nálam, eltérő tervekkel. (Ő még akart saját gyereket, nekem már van és elmúltam negyven, tehát nem.)
2020. márc. 8. 09:49
 19/24 A kérdező kommentje:

17

A legnagyobb probléma ott kezdődik, hogy az emberek a másikban nem elsősorban a szerelmet keresik, olyat aki szeretetet ad nekik és jókat nevetgélnek együtt, hanem olyan személyt aki segítő, kisegíti őket, pótolja őket, saját hiányosságaikat, és ezért vált racionálissá a párválasztás a nők részéről mintsem érzelmi alapúvá.

Nem a szeretet a legfontosabb számukra, hanem, hogy az illető megkönnyítse az életüket, ha pedig emellett megvan a szerelem is, vonzalom is akkor az hab a tortán. És nem fordítva. Sajnos a nők nagyon tudatosan válogatnak, míg a férfiak elsősorban a hormonjaikkal, olykor a szívükkel.

Ezért nehezebb teljesíteni egy férfinek a nő elvárásait, mert azok elég szerteágazóak, míg a férfiak igényeit a nők nagyon könnyen teljesíthetik, hiszen a nők többsége bejön bármelyik férfinek, úgy 60 %-uk külső terén tud hozni egy olyan szintet ami elnyeri bármelyik férfi tetszését, feltéve, hogy nem híznak el, és adnak magukra egy kicsikét, és emellett kis nőies gyengédséggel látják el a pasit. Mert tényleg, csak erre van szüksége a pasinak, ne legyen túl igénytelen a nő, legyen hozzá kedves és gyöngéd, törődő.

A pasiknak külső terén nehezebb hozni az elvárt szintet, mivel a pasika alapból nem annyira szépek mint a nők, úgy körülbelül a pasik 10 %-nak vannak meg a genetikai adottságai amit a nők keresnek. Tehát az a szabályos téglalap pofa, szögletes áll, mélyen ülő pici szemek, sűrű szemöldök, atlétikus testalkat stb. A nők alapból szebbek mint a férfiak ezért 60-70%-uk nagyjából megfelelne bármelyik pasinak, csak az van, hogy ez a 60-70% azt gondolja, hogy mivel ők szépek ezért nekik is kijár egy pasi abból a 10%-ból. Így nagyon kiegyenlítetlen a kereslet-kínálat. A szép nők számára jó pasi hiány van, míg a jó pasiknak szép nő túlkínálat van, ezért van az, hogy egy ilyen szép pasi gyakran 3-4 barátnőt tart, és gyakran a barátnők tudnak egymásról de még az sem zavarja őket, mert hát elnyerték a főnyereményt akkor meg mit számít.

Sajnos kicsit ostobák a nők ilyen téren, nagyon befolyásolhatók azzal amit látnak műsorokban, filmekben, videoklippekben, amit a bulvárban olvasnak stb. A férfiaknak sokkalta realisztikusabb igényeik vannak.

2020. márc. 8. 12:39
 20/24 anonim ***** válasza:
42%

Kérdező, látom te is ostoba vagy.

Saját példám írtam le. A ti, minek támaszt igényeket a nő, adjon lejjebb belőle ékes példája vagyok. Az együtt, közösen, és nem rondább az ördögnél, megnevettett, jó az ágyban, tudunk beszélgetni, szívesen főzök neki reggel kávét, vacsival várom, jöhet. Jah a fekete leves.

Szart se ér, az, ahol a másik fél felad a vágyaiból. Én a maxot beleadtam, cserébe megvetés, önbizalom rombolás járt.

Jó neked, ha csak meghallgatod jutyúbon, ha majd fent lesz neten megnézzük itthon, tessék így néz ki a Balaton... Én most elmegyek a haverokkal, addig moss ki, és rakj rendet. Vacsi közben telefon, de csak neki!, azt se mondja bokafix, ha hazajön, ő dolgozik, te csak "dolgozol", mert a nők csak alibi munkát csinálnak, bármi is legyen az. Hát köszi, de a továbbiakban nem kérek ilyen bullshitet, hogy bármilyen elvárás egy kapcsolatban nem fontos, hogy magunk egészek maradhassunk. Aki nem ugorja meg, hogy ember, és emberként kezeli a másik felét, az hagyjon lógva, aki nem tudja azt adni, amit én adok szívből, az kerüljön el, aki nem hajlandó támasz lenni, az tőlem se várja, aki felsőbbrendűnek hiszi magát, mert testén kívül hordja a szaporító szervét, és az ésszerű tanácsot se hallja meg egy nőtől, az inkább ki se nyissa a száját... És igen, inkább egyedül, mint egy kapcsolatban, ami csak rombol, csak azért, mert azzal is etetik a népet, hogy egy nő kifut az időből.... Sok sikert azért, hátha lesz szerencsétek, és megbecsülitek azt amire szert tudtok tenni.

(jóval több külsőre helyes pasit látok, és sok jó alapanyagot, iszonyú igénytelenséggel, mint azt ti hiszitek, persze a készre könnyű fujjolni, mint egyáltalán felemelni a seggetek, és kezdeni magatokkal valamit és hibáztatni a másik oldalt, hogy bezzeg, és az insta meg tv világa előtt is voltak vállalhatatlan emberek, ők akkor is max pénzen vették "szerelmet", akkor is volt vágyakozás a jobb után, szóval ez amióta lejöttünk a fáról így működik, csak eleink legalább próbálták, hogy jobbak legyenek, kapósabbak, ki így ki úgy, ma már mindenki késznek hiszi magát, és készen vár mindent)

2020. márc. 8. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!