Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párválasztáskor a nőknek vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párválasztáskor a nőknek vagy a férfiaknak vannak több elvárásai a másikkal szemben?

Figyelt kérdés
Mintha a nők többet várnának el pl. biztonság, pénz, lakás, támogató háttér, szórakozás, utazások, kibontakozási lehetőség stb.
2021. aug. 16. 15:33
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
67%
Nem igaz, hogy a nők a "gyerek miatt". Manapság egyre gyakoribb, hogy fiatal nők nem is akarnak gyereket és nekik is ugyanolyan hosszú a kívánságlistájuk, mint azoknak a nőknek, akik akarnak.
2021. aug. 16. 17:16
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Az ösztön ugyanúgy meg van bennük , a gyerek helyett Fifikèt viszik el a kutyasuliba , meg a fodràszhoz
2021. aug. 16. 17:18
 13/23 anonim ***** válasza:
Ja értem. A férfiaknak is ugyanúgy vannak "csúnya, rossz, gonosz" ösztöneik, mint a tárgyiasítás, szexuális vágy ("megdugna mindent") de ők küzdjenek ellene, a nők ösztöneivel ellenben semmi baj sincs, ők ne.
2021. aug. 16. 17:21
 14/23 anonim ***** válasza:
+ az agresszió 😁
2021. aug. 16. 17:24
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném hogy ez nemi alapon van, hanem inkább igényesség, intelligencia kérdése. Srácként mondom, hogy nekem nagyon magasak az igényeim, mert akárkivel azért nem akarok megállapodni. Nyílván én is tudom magamról mennyit érek, éppen ezért nem is érem be kevéssel. Most ez nem azt jelenti, hogy 10/10 kinézet, hanem alapelvárások, plusz hogy közel azonos intellektuális szinten legyünk

20/F

2021. aug. 16. 17:49
 16/23 anonim ***** válasza:
33%
Párválasztáskor a nőknek, párkapcsolat alatt a férfiaknak. A nők a saját, ill. környezetükben élő nők tapasztalatai miatt nem hagyatkoznak arra, hogy "tetszik" meg "jól elvagyok vele", hanem azt akarják biztosítani, hogy ne legyenek kihasználva.
2021. aug. 16. 18:04
 17/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat, értem én, de manapság már több nők többsége nem akar gyermeket és mégis igényesebbek...
2021. aug. 16. 19:19
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarok gyereket, és igényes vagyok. Miért kéne olyannal lennem, akivel nem illünk össze, csak mert nem akarok lebabázni?
2021. aug. 16. 19:28
 19/23 anonim ***** válasza:
74%

17: ugye tudod, hogy az igenyes nem azt jelenti, hogy magasak az igenyei?

amugy igen, nekem magasak az igenyeim nokent, nem akarok gyereket se, de nem ertem, a ketto hogy fugg ossze. azert kene beernem valami szintem alattival, mert ‘hat ugyse szulok neki, tokmindegy, akkor lehet munkanelkuli troger is’..?! nem ertem, milyen alapon kered szamon vadidegen embereken az elvarasaikat.

2021. aug. 16. 19:31
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
A férfiaknak is vannak ám elvárásai, csak nem feltétlenül tudatosan. De azért mégis csak elégedetlenek meg szakítanak, ha a nő "problémás", pl. féltékeny, hisztis, nem házias esetleg, alacsony a libidója, túl sokat beszél, éretlen, stb.
2021. aug. 16. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!