Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idézőjelben párválasztásnál a nőknek fontos hogy a férfi mit dolgozik?
Fogalmam sincs, hogy mit jelent az az idézőjelben párválasztás, de párválasztásnál igen, számít.
Még tanulok munka mellett, olyan párt akarok, aki ebben támogat, nem pedig nyekereg, hogy jaaaaj, minekaz, a himihumi kamionsofőr is többet keres... Basszus, ha sokat akarok keresni ész nélkül, elmentem volna qrvának.
Az sem tetszene, hogy nem tudunk normálisan időt tölteni együtt, mert ő hullafáradtan esik haza este és nincs meg neki az a normális 8 órás munkaidő hétköznaponként. És természetesen nem csinál semmit, nem megy sehova szabadidejében, mert fáradt (érthetően).
Én eddig csak hozzám hasonszőrűekkel jöttem ki, ami a képzettségi szintet jelenti. Nem kellene olyan ember, aki nem szellemi munkakörben/ könnyű fizikai munkával keresi a kenyerét és/vagy nem érték számára a tudás. Nem akarom hallgatni a dumát, hogy mennyit kereshetnék a flancos végzettségeim nélkül is Németországban és társai. Meg egyéb primkó dumákra sem vagyok kíváncsi, amiket jellemzően az alulképzettebbek nyomatnak, mert képtelenek megfelelő forrásokból információt szerezni és fordítva ülnek a lovon a legtöbb témában. Tisztelet a kivételnek, többségükkel csak veszekedni lehetett
4.-nek.
Nem kell a pénz. De legyen normális partner. És ezek szerinted mind képzettek.
Szóval egy kedves, okos, diplomás pasi kell. Csak ezek általában pénzesek is.
Valós példa!
Exem rokona. A srácnak úgy jött össze, hogy 1 éven belül elmentek a szülei, és a nagyszülei is. Ott maradt 4 lakással. Azonnal kilépett a suliból (Valami tanár, vagy tanító képző.), és beköltözött a legkisebb lakásba, egy panelba. A maradék hármat kikukázta, kifestette, és egy ingatlanossal kiadatta. Ebből él.
Akkor ő sem felelne meg a NAGYKOMOLYDIPLOMÁS nőknek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!