Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nálatok mennyire fontos a magasság párválasztásnál?
Valójában a legutóbbi szakításom után írtam egy listát a számomra ideális jelöltről, leírtam a külső és belső tulajdonságokat is, ami nekem bejönne, ha a páromról lenne szó. Az alapban szerepelt, hogy legalább 10cm-el legyen magasabb, mert számomra a biztonságérzethez és a férfiassághoz ez hozzá tartozik.
Aztán összejöttem a párommal, aki ez az egy pont kivételével szinte mindenben stimmel :) Egy picivel magasabb nálam, de mivel szeretem és jól alakul a dolog, nem ezen fogok fennakadni, hogy nem jóval magasabb. Előnyben részesítem a lapos talpú cipőket :)
28N
(Bocsánat, elküldte a tapipad a válaszom, akaratomon kívül :D)
Szóval, 172 cm vagyok, 170 cm magas barátom volt egyszer, nem volt nagyon zavaró, de ennél lejjebb nem tudnék menni. A tökéletes ha 10-12 cm-rel magasabb a fiú.
Attól függ, miben?
Erkölcsi érzékben, intelligenciában, megbízhatóságban, szeretetben határozottan a magasabb a jobb.
Mondjuk éppen fizikai testméretben ez egy sokadik szempont, nem is biztos, hogy egyáltalán számításba jön.
Ennél sokkal fontosabb dolgok a döntők.
Egy kapcsolat sorsa nem a testmagasságon múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!