Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom nagyon szeretne menni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom nagyon szeretne menni nyaralni, hogy illik ilyenkor elosztani a költségeket?

Figyelt kérdés
Diák vagyok még, ezért korlátozottak a lehetőségeim anyagi téren, neki jó munkahelye van, viszont úgy gondolom ezektől függetlenül is illik felesben fizetni a nyaralást. Mit gondoltok? 20L

2021. júl. 5. 21:18
1 2 3
 11/28 Ypszilon1980 ***** válasza:
89%
#11: Egyrészt a Kérdező nem írta sem azt, hogy együtt élnek, sem azt, hogy közös kasszán lennének, az megint más. A fele-fele arány általában az úti-, és szállásköltségekre vonatkozik, ott ez kivitelezhető. A többi költségnél meg lehet egyszer egyik, másszor másik fizet pl., nem filléreskedésről van szó. Még azt is el tudom képzelni, hogy a párja állja majd az egészet, de ehhez meg kell beszélni. Én már 15 éve járok mindig az aktuális barátnőmmel nyaralni, de még egyszer sem volt ez probléma, teljesen egyértelmű volt mindig.
2021. júl. 5. 22:02
 12/28 anonim ***** válasza:
82%
Azt gondolom, hogy ezt vele kell tudni megbeszélni, elvégre ő a párod. Mi ebben a nehéz? Elmondod, te hogy látod, mi a véleményed, mennyit tudsz rászánni. Elmondja ő is. Aztán maximum kompromisszumot köttök.
2021. júl. 5. 22:05
 13/28 anonim ***** válasza:
87%
Ha a "gazdag" fél elvárásai mentén kellene ide vagy oda menni, akkor meg kell mondani hogy neked nem fér bele. Nem azt hogy megyek ha fizeted, hanem csak ennyit hogy én ezt nem engedhetem meg magamnak. És majd ő reagál valamit. Vagy hogy fizeti, vagy hogy akkor menjetek olcsóbb helyre. Én nő vagyok, nem voltam soha ebben a helyzetben, de biztos hogy nem lennék hajlandó mínuszba menni vagy hitelekbe verni magam mert olyan helyekre kell mennem és fizetni magamnak amit nem engedhetnék meg és magamtól nem mennék. Kész anyagi csőd lenne. A párom kitalál mindenfélét, én meg próbáljak lépést tartani, ő akar a Gundelba menni én meg fizessek? Egyébként nagyon jól tudnia kellene az ilyen pasinak hogy a diák barátnőjét nem rángatja a saját költségén oda ahova akarja. Mivel nincs pénze. Vagy meghívja vagy nem mennek nyaralni.
2021. júl. 5. 22:13
 14/28 anonim ***** válasza:
77%
6-7 gusztustalanok. Igazi csóringer lúzerek. Kéjes örömmel böfögik mindig ide ezeket a szövegeiket, de nőjük sose lesz. És gondolkodni is luxus, de ezt tőlük már megszokhattuk 😀
2021. júl. 5. 22:21
 15/28 anonim ***** válasza:
88%
Én biztos, hogy nem engednék egy forintot sem fizetni neked!
2021. júl. 5. 22:28
 16/28 anonim ***** válasza:
90%
Én annak a híve vagyok, hogy fizetésarányosan a legjobb megoldani az ilyen dolgokat. Ezzel nyilván nem azt mondom, hogy filléreskedjünk, és mondjuk, ha az egyik fél havi húszezerrel keres többet a másiknál, akkor is folyamatosan számolgassunk, de a ti esetetekben akkora az anyagi különbség, hogy egyszerűen nem lenne fair veled szemben.
2021. júl. 5. 22:40
 17/28 anonim ***** válasza:
94%

Mi is évekig voltunk így nyaralni. Az utat, a szállást fizette a párom, néha kisebb költségeket is, de mindig igyekeztem beleadni amit tudtam. Elhívtam vacsorára, én vettem italt stb.

Vagy ha wellnessben voltunk, akkor ő fizette előre a szállást, én meg a végén a fogyasztást.

2021. júl. 5. 23:08
 18/28 Ypszilon1980 ***** válasza:
21%
#14: Csak a magad nevedben beszélj. Képzeld van barátnőm és mindig is volt, nem vagyok csóringer egyáltalán, csak nálunk alapban mindig normálisan működnek ezek a dolgok, nem kell agyalni.
2021. júl. 5. 23:43
 19/28 anonim ***** válasza:
91%
18 Ypszilon, nem rólad volt szó, azokat törölték ☺
2021. júl. 6. 00:33
 20/28 Ypszilon1980 ***** válasza:
91%
Értem, akkor elnézést!
2021. júl. 6. 00:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!