Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakìtás után illik visszaadnom amit kaptam 4 hònapja ajándékba?
Figyelt kérdés
Nem kérte vissza, szòba se jött. Ilyenkor illik visszaadnom?2021. júl. 1. 20:18
1/9 A kérdező kommentje:
Nem nagy érték. Számomra értékes, ő nem tudna vele mit kezdeni de én nem szìvesen veszem fel. Ha illik visszaadom, ha nem akkor egy emlek marad
2021. júl. 1. 20:19
2/9 anonim válasza:
Nem kell visszaadnod semmit, te kaptad.
3/9 anonim válasza:
Nem kell, hiszen ajándék volt. Ha szerette volna visszakapni, amúgy is mondta volna. Így nyugodtan tartsd meg emlékbe.
4/9 A kérdező kommentje:
Nem tudná hasznosìtani, es oda se tudna adni más csajnak mert egy munkaruharol van szo.
2021. júl. 1. 20:22
5/9 anonim válasza:
Semmikor sem kell. 4 hónapos kapcsolatban gondolom nem budai villáról van szó, úgyhogy ha visszaadnád csak azt mondaná @aszd meg.
6/9 anonim válasza:
Jajj, kedves. Ha tudnád, hány céges pólóm maradt az exemtol az évek alatt. Azóta is előszeretettel alszom bennük, hiszen már elég régóta az enyémek, hisz nekem adta. Ha neked nem kellenek, vagy érzelmek fűznek hozzá, akkor dobd ki. De egy ilyesmit nehogy visszaadj. :D
7/9 A kérdező kommentje:
Akkor megtartom. Vegulis fogaszati dolog szoval mas noje tuti nem hasznalna 😅
2021. júl. 1. 20:38
9/9 anonim válasza:
Adott neked egy műprotkót, vagy mi?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!