Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keveset beszélő, visszafogott fiú mellé hasonló lány illik?
Egyáltalán van olyan lány akinek tetszik egy ilyen fiú?
Azon szoktam gondolkodni hogy lehet túl unalmas lennék a lányoknak, meg nem eléggé férfias. Meg én nem akarok állandóan programokra menni, nyugiban is szeretek lenni.
Amúgy ha kell tudok határozott lenni, sőt sok határozottnak tűnő fiút is felülmúlok, mert ahogy itt olvasom a kérdéseket sok lányak az a baja hogy nem tudja megvédeni egy ilyen fiú, de én nem ilyen vagyok.
A testalkatom szerintem egész jó, meg az arom sem ronda.
Nem feltétlenül. Cserfes, ambíciózus, aktív, szociális nőnek tartom magam. És nemrég összejöttem valakivel, aki elmondása szerint csak arra várt, hogy kihúzzam a mini buborékjából. A mi kapcsolatunkban én vagyok a határozott és amikor ő bizonytalan, megbeszéljük. Szerintem ez az alap, mindent megbeszélni.
Korábban azt hittem, hogy a határozott, domináns srácok jönnek be,de rájöttem, hogy kioltanánk egymást. Nekem így most tökéletes
Egyetértek a 4. válaszadóval. Ez soktényezős dolog. Egy nyitott, cserfes extrovertált csajnak is bejöhet egy visszafogott, megfontolt, keveset beszélő de sokat mondó pasas (már amennyiben a belső a fontos neki - ha felszínes vagy anyagias, az nyilván nem számít).
Szokták mondani, hogy az ellentétek vonzzák egymást. Ez bizonyos fenntartásokkal valóban így van.
Az emberek 30-40%-a ilyen, mint te. Van igény rád is...
Amit tudok javasolni, hogy inkább hasonló tépust keress. Egy ellentétes, extrovertálttal kinyírjátok egymást. Egy ambivertálttal még el tudnál lenni.
Szóval kb csak az emberek 30%-a kerül kizárásra, a teljesen extrovertáltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!