Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csendes lányra van szüksége egy sokat beszélő fiúnak?
Egy fiú barátom fiú barátaival való első találkozáskor az egyikük lakásán voltunk.. ez a fiú barátom jóval később érkezett a találkozóra, és mikor megjött,akkorra már nem voltam kicsit se beszédes.
Ezek után kérdezték a fiúk,hogy miért vagyok ilyen csendes?
Mondták,hogy mondjam a fiú barátomnak,hogy maradjon csendben. Nem értettem,hogy minek kellene leállítanom őt? Engem nem zavar,hogy beszél.
Na mindegy mondtam valamit,hogy én ilyen csendes vagyok.
Erre az egyik fiú mondja(aki mondta,hogy csendesítsem le a fiú barátomat), hogy nem baj,hogy csendes vagyok,sőt jó, a fiú barátom úgyis sokat beszél.
Igazából azt furcsáltam,hogy miért hoznak összefüggésbe vele,amikor mi csak barátok vagyunk szerintem ???
Amíg nem volt ott,addig is kérdezgettek,hogy miért nem megyünk együtt ide-oda. Van egy olyan érzésem,hogy szándékosan később jött ez a fiú a találkozóra.
Hát ha már kérdezgettek, akkor tuti bejössz a srácnak, bár ez elég bunkóság, így a hátad mögött lebeszélni mindent.
Ha tetszik, próbálkozz be nála, veszteni valód nincs.
Mondjuk én nem vagyok beszédes srác, amikor volt hozzád hasonló csendes barátnőm, később 1 év alatt kifordították önmagából és el is hagyott.
Nagy dumás csaj lett. Pedig nagyon visszafogott volt.
Visszahúzódó. De ki nyílt a csipája.
Hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!