Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs semmi önbizalmam, képtelen vagyok elfogadni magam, mi tévő legyek, hogy bízzak magamban?
Van baj veled Lacko! :D
Előszöris van tini párkapcsolatok rész, oda írj legközelebb, s döntsd el, hogy 15 vagy, vagy 16.
Szerintem te is tudod, mi a szitu, olyan ember nincs akit mindenki szeret. Valaki szeretni fog es valaki nem, ez az élet rendje. Nekem az elso kapcsolatom nagyon nehezen, 18 évesen jött össze, szerintem rengetegen vannak akik ugyanebben a helyzetben vannak mint te. De ebben a korban ez a normalis, sot pont errol szól ez az időszak, kezd el keresni mi a te utad, a csajok a személyiségedbe fognak beleszeretni, ha viszont azt nem alakítod formálód, akkor 10 ev múlva is itt fogsz siránkozni, a csajoknak csak a külső számít meg a pénz. Amin elso sorban kellene javitanod, azok a barátok rész, legyen egy par legjobb barátod es sok felszínesebb baratsag. Azert mert a barátokkal tanulsz meg beszélgetni, egy barátnak nem kell bizonyítanod semmit, Max nem keresitek egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!