Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Laza szexkapcsolatban ha az egyik fel talal mast, aki komolyabban erdekli, ‘illik’ valahogy jelezni a masiknak?
Figyelt kérdés
lazabb, szexen alapulo kapcsolatrol van szo, par hetes talalkozasokkal, de akkor nem csak szex van, hanem egyeb programok is (filmezes, etterem - mikor meg lehetett stb), tobb egyutt toltott nap. egyik fel sem szerelmes, de jol megvannak egymassal.
ilyen esetben, ha az egyik talal valaki mast, aki komolyabban erdekli es mondjuk miatta veget is vetne a szexkapcsolatnak, szerintetek illik bejelenteni? valahogy jelezni, hogy talalt mast, vagy eleg csak hagyni a dolgot, hadd laposodjon el, aztan egyszeruen csak egyre kevesebbet es vegul egyaltalan nem talalkozni/beszelni.
direkt nem irok reszleteket, meg azt sem, en melyik fel vagyok.
2021. ápr. 20. 08:57
3/5 anonim válasza:
Szerintem illene. Mármint annyira csak nem megerőltető írni annyit, hogy "Szia, lett valakim. Jó móka volt veled lenni, de már nem vagyok szingli. Minden jót neked :)"
4/5 anonim válasza:
Igaz én ugyan úgy ősze járok vele, de tud a kapcsolatokról.
Illik szólni mindenképp.
N
5/5 anonim válasza:
Ha összejöttél komolyan valakivel akkor már nem kéne összejárni dugni a másikkal, míg ellaposodik a dolog 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!