Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak ennyit tud beleadni, akkor miért sértődött meg,
hogy egy másik lánnyal komolyabbá vált az ismerkedésem?
26F
Figyelt kérdés
Egy lánnyal vagyok vagyis voltam szexkapcsolatban nagyjából fél évig, akit a barátja minden téren elhanyagol.. Havonta egyszer találkoztunk.. Már az első találkozásunkkor kijelentette, h csak szexet akar tőlem és semmi tőbbet. Belementem ám azt tudni kell, h szerettem volna ha ez komolyabbá vállik közöttünk, de ő nem akarta elhagyni a barátját.
Közben megismertem egy másik lányt, aki több potenciált látott bennem annál, h havonta 1x összejárjunk szexelni és úgy alakult, h karácsony napján összejöttünk..
Viszont az előző lány akinek a szeretője voltam ezt megtudta és elég bunkón lehordott a telefonba, h vele miért nem tudtam jobban megeröltetni magamat mert akkor talán több is lehetett volna közöttünk.. Nem nagyon tudtam reagálni mert elhadarta az egészet és letette.. Azóta nem érem el.
Nem értem a problémáját.. Azt mondta nekem a legelején, h ez részéről csak szex semmi más. Akkor miért akadt ki, h kapcsolatom lett??
Mert most már nincs szexpajtija. Foglalkozz a barátnőddel, ezt a csajt meg engedd el, ne is keresd többé.
2021. jan. 3. 09:14
2/9 anonim válasza:
Nem kell megérteni. Hülye nő. Hagyd a fenébe és a másikra koncentrálj:)
2021. jan. 3. 09:14
3/9 anonim válasza:
Titokban azért mégis többet remélt, a történtek után felejtsd el és az új kapcsolatra koncentrálj.
2021. jan. 3. 09:15
4/9 anonim válasza:
Megtudta? Tehát még csak nem is te mondtad el neki? Gondoltad megtartod mellékesnek vagy mi?
2021. jan. 3. 09:18
5/9 anonim válasza:
Azért, mert simogatta az egóját, hogy neked ő kell. és kiakadt amikor megtudta, hogy nemcsak a pasija nem foglalkozik vele, de téged sem érdekel már.
2021. jan. 3. 09:58
6/9 anonim válasza:
Vannak ilyen idióta debilek nőben és férfiban egyaránt, hogy saját maga felé elvárja a kizárólagosságot, pedig cserébe sem elköteleződni nem akar, sem felvállalni a másik felet. De ha Te, mint a másik fél merészelsz valakit találni, akkor meg vannak sértődve. Egyszerűen önzők. Hónapokig, évekig leszarják őket magasról, (itt jegyezném meg, hogy TALÁN nem véletlenül) hirtelen jön valaki, aki elfogadná a buta fejüket mindenestül és szivatnak, húzzák az agyadat, meg az idődet. Önző szarládák. Jegyezd fel magadnak, mint +1 tapasztalatot, de ne várj csodát az ilyenektől. Ezek soha, senkit nem fognak tudni boldoggá tenni. Nem is akarnak...
2021. jan. 3. 10:17
7/9 anonim válasza:
Szerintem csak hazudta, hogy szexkapcsolatot akar. Valójában többet akart volna, csak valamiért nem merte bevallani neked.
2021. jan. 3. 10:54
8/9 anonim válasza:
Nem értem hogy mi köze lenne hozzá? Elvileg nem tartozol neki semmi magyarázattal hiszen ő az elején tisztázta hogy csak szex. Akkor lett volna joga igy reagálni ha ő tett volna azért hogy együtt legyetek magyarán szakít vagy akkor ha egyedülállóként komolyat keresettt volna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!