Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen okai lehetnek annak ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen okai lehetnek annak ha egy pasi egyfolytában bámulja a nőt? Már zavarba ejtően.

Figyelt kérdés
Van egy külföldi sofőr nálunk, mint kiderült ukrán származású. De jól szituáltnak tűnik. Igényes önmagára. Pár éve minden nap ide jár hozzánk. Valamennyit tud magyarul, de leginkább angolul kommunikál az irodánál. A kötelező dolgokon kívül nem beszél senkivel...Mindenkinek köszön akivel találkozik érkezéskor-távozáskor,rakodáskor. Nyár óta folyamatosan néz engem, vagyis inkább figyel. Többször azt vettem észre, hogy bámul, nem szól semmit csak néz.Pedig pár szót váltottunk már angolul a munkából kifolyólag. Most már ősz óta a raktárban is bámul, amikor bejön a rakodáshoz. Ha észreveszem, hogy néz és nézek rá akkor is bátran tovább bámul. Semmi mosoly, nem szól semmit, csak bámul. Nyáron a dohányzóban dohányoztam, jött fel a lépcsőn és mikor köszönt de közben ment tovább szó szerint bámult a képembe. Eléggé fura volt. Ha megy a kamionnal a parkolóban és meglát a dohányzóban, megáll és bámul.. Nem rég mikor az egyik autóban nem tudtam leszedni a rögzítőt, megjelent mögöttem a semmiből és kérdezte: help? Mivel egy kollégám se volt a közelben kénytelen voltam elfogadni a segítséget, mert haladni szerettem volna... Nagyon frusztrál, hogy így figyel, más kollégámnak is feltűnt már ez.És állítólag a keresztnevem felől érdeklődött nyáron az egyik irodás kollégánál. Frusztrál, hogy nyilvánosan ennyire figyel, persze azért van a szeme, hogy nézzen, de nem zavarja, ha jelét adom annak, hogy észrevettem, hogy bámul. Más emberek ilyenkor azért elpillantanak máshova. Gondoltam rá, hogy egyszer megkérdezem tőle mikor bámul, hogy mi a helyzet? Nem tudom ez mennyire jó ötlet? Nem akarok bunkónak se tűnni, de nem tudom viccesen ezt hogy adhatnám elő? Mert mostmár érdekel mi az oka annak, hogy ennyire bámul? Azon kívül, "hogy nem bánná velem 🔞 " ahogyan nyáron azt mondta egy kollégájának angolul miután előtte megjegyezte magyarul, hogy milyen kicsi vagyok..
ma 17:14
 1/5 kis kolbász ***** válasza:
100%
Rég csapta ki a bohócot és valszeg nem bír magával
ma 17:25
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia,

Jaj, kamionos? Felejtsd el! Kamionos lány vagyok. Inkább kerüld el, ha jót akarsz magadnak. A legyet is röptében típus a legtöbbje. Tisztelet a néhány kivételnek.

ma 17:58
 3/5 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsi vagyok mi az oka, hogy több év után hirtelen most kezd el bámulni fél éve mindennap?
ma 18:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Creepy, hanyagold.
ma 18:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt erősen túlgondolod. Nyilvánvalóan a "nem bánná velem 🔞" dologból kifolyólag bámul és egyébként teljesen primitív ahogy kivitelezi, az meg azért van mert primitív és ostoba ugyebár, ezt sem kell túlkombinálni.
ma 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!