Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt miért csinálhatja barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt miért csinálhatja barátnőm és mi ez?

Figyelt kérdés

Barátnőm nem nagyon emlékszik vissza dolgokra vagy arra mit kell csinálni.

Viszont az utóbbi 2 hónapban úgy érzem meghazudtól engem. Úgy adja vissza a történteket mintha én értettem volna félre vagy ő bezzeg már rég szólt vagy mondta már és én felejtettem el, de olyan felháborodott hsngon. Ami ironikus mert amint szól kezdem intézni a dolgokat..szinte rögtön ugrok, csinálom.

ma 13:58
 1/8 Noren1989 ***** válasza:

Nincsen véletlen valamilyen nem kezelt betegsége?

Nem netálisra, agyira gondolok.

ma 14:06
 2/8 Noren1989 ***** válasza:
*mentálisra
ma 14:06
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Most találkoztál először nővel?
ma 14:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Nárcisztikus?
ma 14:18
 5/8 anonim ***** válasza:
23%

Varázs szó:

-igen szívem

-igazad van szívem

Ennyit akar hallani egy nő

ma 14:21
 6/8 A kérdező kommentje:

Igazából feledékeny, de érdekes arra emlékszik ő szerinte mikor mit mondott.

Nem mondom én nem felejtek sosem, de feltűnt hogy ezekben a szitukban az én állításom van megkérdőjelezve és én nem értem/emlékszem, vagy rögtön ravagja hogy nem figyelek rá

ma 16:46
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Tehát egész nap azt nézitek, hogy ki mit felejt el és mikor lehet egymás torkának ugrani?
ma 16:49
 8/8 anonim ***** válasza:

Visszatükrözi rád a viselkedésed.

Eddig te baxtattad állandóan, hogy mit nem csinált meg, mit felejtett el már megint. Most ő keresi az okot, hogy beléd tudjon állni, és vissza tudja neked mondani azokat, amiket eddig te vágtál az ő fejéhez.

Valószínűleg nem ez az egyetlen probléma ebben a kapcsolatban. A barátnődnek tele a hócipője.

ma 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!