Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miért csinálhatja barátnőm és mi ez?
Barátnőm nem nagyon emlékszik vissza dolgokra vagy arra mit kell csinálni.
Viszont az utóbbi 2 hónapban úgy érzem meghazudtól engem. Úgy adja vissza a történteket mintha én értettem volna félre vagy ő bezzeg már rég szólt vagy mondta már és én felejtettem el, de olyan felháborodott hsngon. Ami ironikus mert amint szól kezdem intézni a dolgokat..szinte rögtön ugrok, csinálom.
Nincsen véletlen valamilyen nem kezelt betegsége?
Nem netálisra, agyira gondolok.
Varázs szó:
-igen szívem
-igazad van szívem
Ennyit akar hallani egy nő
Igazából feledékeny, de érdekes arra emlékszik ő szerinte mikor mit mondott.
Nem mondom én nem felejtek sosem, de feltűnt hogy ezekben a szitukban az én állításom van megkérdőjelezve és én nem értem/emlékszem, vagy rögtön ravagja hogy nem figyelek rá
Visszatükrözi rád a viselkedésed.
Eddig te baxtattad állandóan, hogy mit nem csinált meg, mit felejtett el már megint. Most ő keresi az okot, hogy beléd tudjon állni, és vissza tudja neked mondani azokat, amiket eddig te vágtál az ő fejéhez.
Valószínűleg nem ez az egyetlen probléma ebben a kapcsolatban. A barátnődnek tele a hócipője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!