Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm (kedvesem) amúgy sem vékony, de kitalálta, hogy szeretne teltebb lenni, és nekiállt hízókúrázni. Miért csinálhatja vajon?
Esetleg mi lenne ha őt kérdeznéd?
Biztos jön a tél és felszed magára egy kis zsírréteget.
Amúgy szerintem nem normális.
hàt..... ha ùgy szeretne kinèzn mint beyonce vagy jennifer lopez, ès ezt zabàlàssal akarja elèrni, akkor van egy nagyon rossz hìrem! ùgy csak egy szètfolyòs, narancsboros hàlytenger lesz a baràtnod, te pedig ne legyèl àlszent, az nem fog tetszeni!
ha feszes-kerek-formàs testet akar, akkor azèrt kokemènyen meg kell dolgozni a kajàlàs mellett. nagy sùlyokkal fenèkre làbra, rengeteg hasizom edzès, h a hasa ne legeyen nagyobb a seggènèl....stb.
Talán túl sokat nézeget telt lányokat szerető, dicsérő oldalakat. Láttam már ilyet, ott 70 kg a "belépő súly". De szerintem ne csinálja, mert aztán ha meggondolja magát, nehéz lesz visszafogynia.
Azért tiltani ne tiltsd, max beszélj vele...
Ez a legnagyobb ostobaság, amit ma hallottam, már ne haragudj. Szerintem egészségesen kell táplálkozni, napi ötször úgy, hogy ne edd magadat tele, és ne legyen éhségérzeted, a folyadékbevitelre oda kell figyelni, mert alapvetően elfelejti az ember és el kell járni heti kétszer-háromszor mozogni. A tested beáll magától, és Te is érzed mi a jó, de direkt hízni nagyon nagy hülyeség... Beszéld le róla sürgősen, mert nem egészséges.
Ha viszont nem zavar, akkor is beszélj vele, hogy nem mindegy, mivel tömi magát. Szerintem, de ez csak egy tanács.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!