Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon vékony fiúk! Nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon vékony fiúk! Nektek milyen a nőideálotok alkatra? /lent/

Figyelt kérdés
Azért tettem fel a kérdést,mert nekem elvileg átlagos a testalkatom,vagyis az átlagos és a formás közt(NEM vagyok duci,de azért van fenekem,combom meg mellem :D) És mikor egy vékonyabb sráccal vagyok,olyan kellemetlenül érzem magam,hogy milyen kövér vagyok hozzá képest,stb és hogy ez biztos zavarja őt is... Rendben,ízlések és pofonok meg egyénfüggő,de kíváncsi vagyok a ti saját véleményetekre,hogy hogy álltok a dologhoz.:)
2013. szept. 3. 00:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Általában a vékony lányok.
2013. szept. 3. 00:26
 2/14 anonim ***** válasza:

na erre én is kiváncsi vagyok

én sem vgyok kövér, inkább soványnak mondanak, 43 kg - 155 cm

a barátom nem tudom hány kiló, de a lába vékonyabb az enyémnél...

2013. szept. 3. 00:28
 3/14 anonim ***** válasza:
Átlagos, vagy afelett picivel. Viszonyításképp, 165 centihez olyan 55-63 kg.
 4/14 anonim ***** válasza:
nekem is a nagyon vékony lányok, meg a simán vékonyak, sportosak, átlagosak. azért nálam legyen kevesebb kg. amúgy annyira talán nem vagyok nagyon vékony. Vékony vagyok, de szálkás és izmos is.
 5/14 anonim ***** válasza:
ja és neki is a vékony lányok jönnek be
2013. szept. 3. 00:29
 6/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom ,te milyen srácokkal találkozol,de én általában olyanokkal akik nem vékonyabbak nálam. Aki vékonyabb lenne nálam az be se jön mondjuk

175cm vagyok és 60kg formás

L/20

2013. szept. 3. 00:29
 7/14 anonim ***** válasza:
vékony, kis mellű, magas.
2013. szept. 3. 00:31
 8/14 Bummer ***** válasza:

Elég sok esetben igaz, hogy a vékonyabb srácok csípik a "fogható" típusú nőket. :)

Én nem vagyok egy szálka, inkább szikár és magas, de szeretem hogy (még ha csak formásan is) van mit fogni rajta. :)

2013. szept. 3. 00:32
 9/14 anonim ***** válasza:

Nem szeretem, ha túl vékony egy lány. A normál alakú lányok egyértelműen, sőt a kicsivel teltebbek is jöhetnek.

Néha engem is zavar, de le tudom szarni, ha úgy van. (Főleg, ha már együtt vagyunk akkor neki is bejövök, vagyis nagy gond nem lehet.)

177cm/65kg/20/F

2013. szept. 3. 00:35
 10/14 anonim ***** válasza:
Abáltszalonna
2013. szept. 3. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!