Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem? Miert nem tetszem senkinek? :/
16 eves lany vagyok. Most fogok 10. osztalyba menni. Falun lakom ezert altalanos iskolaban nem is nagyon erdekelt a pasizas, gondoltam majd gimi elso eveben. De ez megint nem jott ossze. 170 cm vagyok es 48 kg, ezert eleg picike mellem van. A hajam vilagos barna kb. a lapockamig er, szemem zold. Probalok csinosan oltozkodni es kovetni a divatot, de nem vagyok az a "plaza cica" tipus. Altalaban kedves vagyok mindenkivel, mert tudom milyen az, ha az embert piszkaljak. A szuleim sajnos nem nagyon engednek el bulizni, mert nehezen tudok hazajutni(meg csak eszer voltam!:() Cigit nem probaltam ki, nem is akarom?! es meg reszeg sem voltam! Eleg okos vagyok, mert kituno lettem evvegen, de nem vagyok az a streber fajta aki ejjel-nappal tanul, sot, nem is szeretek tanulni!
Szoval ennyi lenne:) Koszonom szepen, aki ertelmes valaszt ir!:) (Bocsi az ekezetekert csak nem magyar billentyuzetem van!)
kép privátban?
úgy jobban meg tudnám mondani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!