Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon vékony fiúk! Nektek milyen a nőideálotok alkatra? /lent/
Figyelt kérdés
Azért tettem fel a kérdést,mert nekem elvileg átlagos a testalkatom,vagyis az átlagos és a formás közt(NEM vagyok duci,de azért van fenekem,combom meg mellem :D) És mikor egy vékonyabb sráccal vagyok,olyan kellemetlenül érzem magam,hogy milyen kövér vagyok hozzá képest,stb és hogy ez biztos zavarja őt is... Rendben,ízlések és pofonok meg egyénfüggő,de kíváncsi vagyok a ti saját véleményetekre,hogy hogy álltok a dologhoz.:)2013. szept. 3. 00:22
11/14 anonim válasza:
én lány vagyok, és kicsit ducibb az átlagnál. (168 centihez vagyok kb 70 kiló, de ebből max egy ötös a plusz, ugyanis lovaskaszkadőr voltam évekig, a balesetemig, mielőtt közölnétek, hogy dagadt vagyok. :) több rajtam az izom.)
Az én barátom nagyon vékony, velem van egy súlyban, csak épp 196 centi magas. és imádja mindenemet. És főleg ilyen kaliberű srácokkal voltam, pedig alapból jobban megnézem a mackósabbakat. :)
12/14 anonim válasza:
Vékonyabb, átlagos, sportos lányok egyaránt bejönnek, és egyáltalán nem gáz, ha kicsik, vagy átlagos méretűek a mellei :-) Amúgy nem vagyok annyira vékony 176/71, 7 éves korom óta sportolok, de szálkás izomzatot örököltem. Ja és most nincs barátnőm, szóval nem bánnám, ha privit írna az a lány, akinek bejönne egy ilyen pasi :-)
13/14 anonim válasza:
Kicsit husisabb, de azért nem nagyon kövér. A leírásod alapján te bejönnél :)
14/14 anonim válasza:
Én eleg vékony, de sportos fiu vagyok, es egyértelműen a teltebb, ducibb lányok tetszenek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!