Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexkapcsolatban elkerülhető,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolatban elkerülhető, hogy egyik fél se akarjon komolyabbat a másiktól egy idő után?

Figyelt kérdés
2020. márc. 10. 20:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
29%
Nem
2020. márc. 10. 20:01
 2/11 anonim ***** válasza:
72%
Praktikák szerintem kifejezetten erre nincsenek. Egyenes kommunikáció, esetleges kis érzelmi defekt és működik a dolog. Legalábbis nekem a tapasztalatok ezt mutatják.
2020. márc. 10. 20:03
 3/11 anonim ***** válasza:
69%
Simán elkerülhető. Már úgy kell hozzáállni az elejétől kezdve. ?/L
2020. márc. 10. 20:06
 4/11 anonim ***** válasza:
62%
Ez sok embernek nem megy, nem állati ösztönlények vagyunk, hanem emberek érző szìvvel, lélekkel.
2020. márc. 10. 20:19
 5/11 anonim ***** válasza:
85%
El. Akkor kell abbahagyni. Ellenkező esetben átalakul és már nem szexkapcsolat lesz.
2020. márc. 10. 20:25
 6/11 anonim ***** válasza:
81%
Az egyik mindig többet akar.
2020. márc. 10. 21:08
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, ha épp mindketten olyan élethelyzetben vannak, és nem is olyan fontos neki a másik, összejöhet, de... akarattal úgyse nagyon fogod tudni befolyásolni.
2020. márc. 10. 21:36
 8/11 anonim ***** válasza:
63%
Sajnos nem
2020. márc. 10. 22:52
 9/11 anonim ***** válasza:
71%

Persze. Aki elég érett és tudatos érzelmileg az el tudja kerülni, tudja befolyásolni az érzelmeit. Hozzáteszem a legtöbb ember erre képtelen.

Nekem volt több 2 éves szexkapcsolatom is. Persze ez nem olyan hosszú idő de elég bőven hogy megkedveld a másikat ha butus vagy

L

2020. márc. 10. 23:18
 10/11 anonim ***** válasza:
53%
El lehet kerülni.Csak a szex miatti találkozások,amúgy teljesen más társaság,munka vagy egyetem,más hobbik,stb. Tehát érdemes nem ismerőssel ilyen viszonyba keveredni.Kevés kommunikáció,nem kell teljesen belefolyni mások életébe.Ismerni persze jó azért a másikat,de csak annyira,hogy bízz benne és vonzódj hozzá.Fontos még,hogy legyél őszinte és bánj tisztelettel a másikkal.Mindenki emberi lény,tehát alapvető érzések vannak.Nekem ezek beváltak.
2020. márc. 11. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!