Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt részetek már úgy szexkapcsolatban hogy közben párotok volt?
Igen. A pasim egy bunkó volt, ezért mentem bele. Nem sokkal később szakítottunk és azóta is azzal a sráccal vagyok
20L
"De undorítóak vagytok."
én nem értem miért, sok lány csak úgy tud tovább lépni, ha valaki segít. addig nem akarja feladni a kapcsolatát, amíg nem lát fényt az út végén. érthető, emiatt nem lesz valaki undorító. inkább azt mondanám, hogy te nem voltál még elég rossz kapcsolatban, hogy ismerd az érzést
"én nem értem miért, sok lány csak úgy tud tovább lépni, ha valaki segít"
Azért, mert nem csak a lányok vannak így, hanem sok pasi is, ettől függetlenül gerinctelen dolog erre várni. Csak a nőket sokan felmentik, a pasikat meg leköpik ezért. És mielőtt kérdeznéd: voltam elég szar kapcsolatban, ki is léptem belőle, és vállaltam az egyedüllétet, ahelyett, hogy megvsaljam a partneremet, és betúrjam a valagamat a kényelmes következőbe, miközben a másik fél esetleg a belét kidolgozza, hogy megoldást találjon a problémákra.
LazyJones: 10 évvel ezelőtt én is ezt mondtam volna, de ma már gyökeresen megáltozott a felfogásom. Nekem az elveim megvannak és igen, én is kilépnék, mielőtt valami nagyon komolyat kialakítok máshol, de megértem, aki nem így viselkedik. Sőt, lehet én is így viselkednék pár év múlva.
Minden ember más és szerintem nagyon egyszerű elfogadni másnak a tetteit, ha beleéled magad. Én emiatt nem gondolom undorítónak a dolgot, mert egy személy nincs az életbe, aki ne cselekedett volna valamit, ami miatt ezt a jelzőt ne lehessen rá varrni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!