Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik ha szexkapcsolatban vagytok egy nővel akkor foglalkoztat ez titeket? 22L
Akkor ez ilyen állatias ösztön?
Megd*gjátok a nőt, és utána azt csinál amit akar?
A szexkapcsolat csak a dugásról szól, nincs benne hely féltékenységnek, mert akkor már többről van szó, de a nemi betegségek miatt engem is érdekelne kivel fekszik még össze.
Más kérdés az, hogy sose mennék bele szexkapcsolatba...
F
Kérdező: Nem.
A nő megdugatja magát, és nem érdekli a pasi lelkivilága, csak a meleg sperma!
Milyen állatias ösztön?
Ha állatias lenne, akkor megerőszakolnám abban a szezonban amikor rajtam van a kangörcs.. :D
Engem hidegen hagy, hogy mit mikor és kivel csinál. Akkor sem korlátozom, ha a csajom, akkor, azzal és oda megy bulizni, ahová akar. Nem vagyok féltékeny. Persze ha szeretem, akkor féltem, de nem fogom tönkretenni a szórakozását az okafogyott aggódásommal, vagyok már annyira felnőtt, hogy megbízom benne annyira, hogy azt feltételezem, tud vigyázni magára, ha elmegy valahová.
Szexkapcsolatnál, meg egy dolog érdekel: amikor dugunk, akkor mindketten maximálisan kielégüljünk, hogy a legyen legközelebb. Attól mert szex, nem csak annyit jelent, hogy megrakom.. elélvezek, beletörlöm a függönybe aztán csá. :D érző lény, vannak érzelmei, vágyai, arra a fél/1 órára minden benne van, ami egy kapcsolatba is, szenvedély, érzékiség, keménység, mikor mit követel meg a pillanat, mikor mihez van kedvünk. Attól, mert másnap még nem hívom fel aggódóan, hogy bizsereg-e a puncija vagy milyen volt a napja, még igenis lehet fontos, hogy élvezze a velem eltöltött időt.
Nekem ezt jelenti a szexkapcsolat. 28Ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!