Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, volt részetek már úgy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, volt részetek már úgy szexkapcsolatban hogy közben párotok volt?

Figyelt kérdés
Ha igen, mi volt az oka annak hogy belementetek egybe? És volt belole baj?
2020. febr. 19. 11:54
1 2
 11/13 LazyJones ***** válasza:
#10 Én 20 évvel ez előtt is ugyanígy gondolkodtam, és nem hiszem, hogy ez a jövőben nagyon változni fog. Egyszerűen azért, mert ezzel a "biztosba átlépünk" dologgal kapcsolatban olyan érzésem van, mint a f@sszopással: ha a jó végén vagy, tök jó érzés. Ha a rosszabbikon, és nem akarod, az rohadtul nem az. Felmentheti magát mindenki, hivatkozni lehet arra, hogy mindenki bűnös valahol (még talán igaz is,) de attól még, hogy sokan csinálják, semmivel sem fogom elfogadhatóbbnak vagy korrektebbnek érezni. Aki meg ezen gondolkodik, csak próbálja meg átérezni, hogy NEKI milyen érzés lenne ez egy kapcsolatban. Ja, és nem úgy, hogy már nem szereti a másikat. Nem tudhatja, mit érez és mit él át a másik oldal.
2020. febr. 19. 17:31
 12/13 anonim ***** válasza:
Voltam rossz kapcsolatban, többször is. De mivel nem a középkorban élünk, szakítottam.
2020. febr. 19. 18:34
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Kedves LazyJones!

Ne legyél ennyire bigott! Annak a dákónak egyik végén sem jó.

Amikor egyik kifogásként, a kettőből, hogy miért nem akarok tényleg veled lennei, azt mondtam: Azért, mert nem akarok farokról - farokra ugrálni. Nem fogadtad el ezt. A másikat sem.

Egy évig voltunk szeretők.

2020. febr. 20. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!