Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párok, volt már részetek hármasban, ha igen, milyen volt? 20N
Figyelt kérdés
2020. febr. 14. 13:21
1/8 kisördög1 válasza:
Többször, és nagyon izgalmas volt!
4/8 anonim válasza:
Nekem volt, de nem a párommal, hanem én voltam a 3.fél!
33/F
5/8 anonim válasza:
Volt. A férjemmel és a barátjával. Nagyon jól sikerült.
6/8 anonim válasza:
Te most priviket vársz, vagy épp' ellenkezőleg te akarsz ráírni mindenkire aki azt írja hogy volt? :D
Akinek volt ilyen élménye és betartja a játékszabályokat azoknak általában pozitív élmény, másnak meg rossz, vagy éppenséggel meg sem fordul a fejében.
7/8 anonim válasza:
Volt, barátnőmmel és a legjobb barátnőjével. Nagyon jól sikerült. A 2 csaj is egymásnak estek, közben felváltva dugtam őket. Annyira jól sikerült, hogy többször is osszejottunk. Azóta a harmadiknak bevett csaj hozzánk költözött. Hármasban elunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!