Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, hogyan viselkedtek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, hogyan viselkedtek a nővel, ha csak szexelni akartok vele, és hogyan, ha komolyabbat akartok tőle, nem csak szexet?

Figyelt kérdés

Nők is írhatnak persze.

Pl támpontok:

1. teljesen zavarba tudtok jönni (pl leverni az első randin dolgokat, stb), ha nem érdekel csak szexuálisan a lány?

2. mennyi ideig füzögetitek, mennyi energiát fektettek bele, hogy legyen szex?

3. szervezitek-e direkt úgy a dolgokat, még ha nem is egyszerű, csak, hogy lássátok a lányt és beszélni tudjatok?

4. ha a lány kijelenti elsőnek, hogy nem akar komolyat és ehhez tartja is magát - és igazából téged is-, akkor is hazudsz a szándékodról olyat, hogy te komolyan is megpróbálnád vele?

2019. nov. 9. 20:38
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
Nem szoktam csak szexet akarni senkitől, mindig kapcsolatot kerestem. Szóval nálam nem válik el a kettő. (32/F)
2019. nov. 9. 20:48
 2/6 anonim ***** válasza:
87%
Ezek a fenti szituk nem megbízhatók kiindulási alapnak mert jöhet egy új nő és felülíródhat a srác fejében minden. Ha egy srác akkora szám hogy izgatottságodban kérdést írj ki ide akkor szexkapcsolatnak nagyobb az esélye mint annak amit akarsz .....de hátha mégis máshogy lesz
2019. nov. 9. 21:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Akitol csak szexet akarok, megmondom neki. Akitol komolyat, azt is. Eleg hatekony modszer, es nincs sertodes.
2019. nov. 9. 21:43
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkivel egyenlő módon bánik,mert az elején nyitott vagyok mindenre, aztán mikor megismertem és tudom mi lesz, megmondom hogy mit tudok elképzelni.
2019. nov. 9. 21:57
 5/6 anonim ***** válasza:
51%
Hasznos valasz meg nem erkezett pedig en is kivancsi vagyok:-)
2019. nov. 10. 21:15
 6/6 A kérdező kommentje:

# 5

Hát a kérdéshez szorosan kapcsolódó válasz valóban nem jött, inkább mindenki a saját tapasztalatát írta le, ami nem gond.

De a pontokon végigmenve tettem volna fel inkább a kérdést. :)

Elkezdtem leírni a pontosításokat, mint pl hogy 2-esnél az is félrement, hogy nem én akarok itt többet, sőt, pont ettől tartok, hogy a másik igen ( igazából később mondta is 1-2, tiszta h*e vagyok, csak nem hittem el már azt sem).

Aztán mire leírtam végig a sztorit, csak még tisztábban láttam, hogy jó a megérzésem.

Sőt, igazából ha a megérzése valakinek az a másik viselkedéséből, hogy a másik többet érez, mint kellene, akkor valszeg igaza van. ( tekintve, hogy most objektíven meg tudom ítélni, mivel nincs semmi rózsaszín köd, ami elvakítana, meg nem is erre vágyom, tehát nem azt látom bele.)

2019. nov. 11. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!