Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, hogyan viselkedtek a nővel, ha csak szexelni akartok vele, és hogyan, ha komolyabbat akartok tőle, nem csak szexet?
Nők is írhatnak persze.
Pl támpontok:
1. teljesen zavarba tudtok jönni (pl leverni az első randin dolgokat, stb), ha nem érdekel csak szexuálisan a lány?
2. mennyi ideig füzögetitek, mennyi energiát fektettek bele, hogy legyen szex?
3. szervezitek-e direkt úgy a dolgokat, még ha nem is egyszerű, csak, hogy lássátok a lányt és beszélni tudjatok?
4. ha a lány kijelenti elsőnek, hogy nem akar komolyat és ehhez tartja is magát - és igazából téged is-, akkor is hazudsz a szándékodról olyat, hogy te komolyan is megpróbálnád vele?
# 5
Hát a kérdéshez szorosan kapcsolódó válasz valóban nem jött, inkább mindenki a saját tapasztalatát írta le, ami nem gond.
De a pontokon végigmenve tettem volna fel inkább a kérdést. :)
Elkezdtem leírni a pontosításokat, mint pl hogy 2-esnél az is félrement, hogy nem én akarok itt többet, sőt, pont ettől tartok, hogy a másik igen ( igazából később mondta is 1-2, tiszta h*e vagyok, csak nem hittem el már azt sem).
Aztán mire leírtam végig a sztorit, csak még tisztábban láttam, hogy jó a megérzésem.
Sőt, igazából ha a megérzése valakinek az a másik viselkedéséből, hogy a másik többet érez, mint kellene, akkor valszeg igaza van. ( tekintve, hogy most objektíven meg tudom ítélni, mivel nincs semmi rózsaszín köd, ami elvakítana, meg nem is erre vágyom, tehát nem azt látom bele.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!