Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Reggel mikor felébredtek hogy viselkedtek, milyem a természetetek? Bújós, kedves, mosolygós vagy inkább senki ne szóljon hozzátok típusúak vagytok?
Én olyan vagyok, mint a vicces macskás videókban a macska, amelyik akkor kelt. Félkómásan leesek a galériáról meg nekimegyek a falnak.
Reggel nehezen kelek, világomat nem tudom, van hogy fogom a zoknim és nézem sokáig, hogy mit kell csinálnom.
Párom mellett szoktam felkelni, mivel ő még jó sokáig alszik ezután, kedvetlen vagyok, ha hozzábújok az csak idegesíti.
Ha meg egyedül kelek fel akkor is kedvetlen vagyok.
Ja mondjuk ez lehet a depresszió miatt van :D
Az exem mellett kedvetlenul es "ne szolj hozzam mig nem ittam kávét" ébredtem kb elejétől fogva...
Mostani mellett meg odabújok mint a cica, átölel és mindig jóóó :-)
A kettő mixe. Hétköznap, mikor csörög az a nyomorult óra hajnalok hajnalán, odabújok, és elküldöm az órát melegebb éghajlatra. Olyankor jobb nem hozzám szólni, férjem átölel és közli, olyan végtelen zen hangon, hogy "tudom."
Hétvégén cuki vagyok, bújós kiscica, mosolygós, kedves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!