Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan abban reménykedtek, hogy bárki is rátok ír, ha odaírjátok a korotokat úgy, hogy senki se kérdezte?
Ennyire kiéhezettek vagytok?
50F voltam ^_^
Btw sokkal többet ad egy hozzászólás értékéhez a kör és nem, mint nélküle. Jó tudni, hogy most egy 35 éves viselkedik 14 éves szintjén vagy egy 19.
28F ;)
ps: kys
Ezt valahol én is értelmetlennek tartom, DE:
néha úgy sikerül fogalmaznunk, amiből nem derül ki a nem, így van, aki bepróbálkozik, és szív, mert nem azt kapta, amit várt. Szóval etekintetben jó odaírni a nemet-kort együtt.
Nagyon remélem! :)
Ffi/ 41 éves, házas :)
Azért szoktam a koromat ès a nememet írni, hogy ne küldjenek ismerkedős privát üzenetet, főleg a férfiak.
Bár ha egy kisportolt testű,vörös, göndörhajú, Pécsi, nemdohányzó 35-41 év körüli csaj írna privátot, laza kapcsolat cèljàból, képpel együtt, azt nem venném zokon :)
Én olyankor írom oda, ha 1. a korom és nemem számít a hozzászólásom értékelésében. (nem tinicsajként szólok hozzá mondjuk házassági problémához)2. ha nem akarom hogy fiatal pasik rám írjanak ismerkedési szándékkal. Sajnos, vannak olyanok akiknek ez vörös posztó, mert:
N 40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!