Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/Nők! Reggel mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők! Reggel mikor felébredtek hogy viselkedtek, milyem a természetetek? Bújós, kedves, mosolygós vagy inkább senki ne szóljon hozzátok típusúak vagytok?

Figyelt kérdés
Persze tudom, függ h egyedül ébredtek vagy h párotok mellett. Írjátok meg midkettő érdekelne. :)
2018. okt. 19. 07:33
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Legtöbbször a párom mellett kelek fel, ilyenkor nagyon jó kedvem van, főleg,ha ő is felébred és összebújunk esetleg szeretkezünk is, ah a legjobb.

Néha viszont egyedül alszok, a munkája miatt, ilyenkor kedvetlenül és szinte depisen ébredek. Hihetetlen mennyire kihat rám a közelsége :) 22n

2018. okt. 19. 09:37
 12/23 anonim ***** válasza:

Alapból nehezen ébredő, kávéfüggő, mindent kiborító/elejtő/nagylábujj-beverő típus vagyok, aki reggelente 20 percet szán arra, hogy beinduljon a rendszer. Éppen ezért egy ideig azt hittem, hogy reggelente én tényleg mindenre alkalmatlan vagyok.

Aztán jött valaki. Aki simogatással, kedveskedéssel ébresztett, aki megfőzte a kávét, aki mellett jó volt felébredni.

Azóta bújós vagyok én is. Mondjuk alapból is az lennék, kivéve reggel, de az utóbbi évben már reggel is rászoktam. :)

2018. okt. 19. 09:41
 13/23 anonim ***** válasza:
Hozzám nem lehet szólni, de még érni sem, amíg nem kaptam kávét, meg nem ittam, ki nem nyekeregtem és nyújtózkodtam magam. A párom elfogadta, hogy én ilyen vagyok.
2018. okt. 19. 10:20
 14/23 anonim ***** válasza:
Én a férjem mellett kelek minden reggel!! Nagyon nagyon ritka ha morcos vagyok!! Minden reggel ha én kelek korábban vagy ha éjszaka megébredek, nem tudok nem oda bújni és szeretgetni!! Imádom minden porcikáját oda bújoka hátához és rengeteg puszit adok rá!! Neki nagyon jól esik aztán fordulunk akkor ő adja a puszikat!! A legjobb érzés ilyen házasságban élni!! Persze nálunk is vannak nézeteltérések mint minden házasságban kapcsolatban. De meg beszéljük!!
2018. okt. 19. 10:38
 15/23 anonim ***** válasza:
Bújós vagyok alapból, de mikor álmos vagyok, meg mikor reggel felébredek, akkor különösen. Mindig a férjem mellett ébredek, kicsit korábban csörög az óránk, mint feltétlenül szükséges lenne, hogy reggel még kicsit tudjunk összebújva szundikálni. Ez egyébként nekem segít az ébredésben is, nem az van, hogy rögtön csörög az óra, és egyből ki kell pattanni az ágyból, hanem van a reggelnek egy pár pozitív perce (ilyen 10-15 percekről beszélünk, nem sok), ami feltölt energiával, és olyan jó érzés amikor a nagy, erős karja átölel, könnyebb így nekiindulni a napi harcoknak :)
2018. okt. 19. 11:18
 16/23 anonim ***** válasza:
Amíg nem fő le a kávé, mufurc vagyok.
2018. okt. 19. 12:18
 17/23 anonim ***** válasza:
35%

Senki ne szóljon hozzám. Egyedül is, párban is, nekem nem pénisztől függ a személyiségem. Vagyis lehet, hogy kicsit igen, mert ha a párom reggel beszélős, mosolygós, kedveskedős, az még jobban felcsesz.

Reggel a legrosszabb párkapcsolatban lenni, újraértelmezed a helyed az univerzumban, az meg csak pofázik.

2018. okt. 19. 16:02
 18/23 anonim ***** válasza:
52%
Hozzáteszem, ha a párom is olyan, hogy hagyja békén őt mindenki, az meg a mennyország.
2018. okt. 19. 16:03
 19/23 anonim ***** válasza:
nekem nem függ semmitől, én mindig idegbeteg vagyok. vagy zombi. vagy a kettő együtt. semmiképpen sem szerencsés hozzámszólni legalább az első kávé-cigi-action epizódig. van, amikor azután sem.
2018. okt. 19. 16:43
 20/23 anonim ***** válasza:
Égnek álló hajjal és morcosan csattogok ki pisilni, utána pohár meleg tea majd jöhet a valódi ébredés.
2018. okt. 19. 17:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!