Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a nőnek illik bele fizetnie az óvszer árába vagy ez teljesen a férfi dolga?
Figyelt kérdés
2021. jan. 17. 21:24
1/30 anonim válasza:
Te szoktad fizetni a fogamzásgátló havi adagjainak a felét?
2/30 anonim válasza:
Szerintem ha a férfi szeretné, hogy ezt közösen álljátok, akkor igen, végülis neked is épp annyira érdeked, sőt. De én magamtól soha nem ajánlanám fel, hogy hadd fizessek bele.
3/30 anonim válasza:
Szerintem a védekezés két ember dolga. Szóval akár gumi, akár tabletta, célszerű megosztani a költségeket.
4/30 anonim válasza:
Megbeszélés kérdése. Nálunk például ez soha fel sem merült. Igaz, tablettát szedek, amit magamnak fizetek, de óvszer is mindig van itthon, arra az esetre, ha a tabletta hatása valamilyen okból csökkenne (hasmenés, antibiotikum stb) plusz a tabletta mentes egy hétben óvszerrel védekezünk, igen tudom, elvileg akkor is véd, de én nyugodtabb vagyok így. Mindkettőnk állja a saját védekezési módszerének költségét.
5/30 anonim válasza:
Ha a nő veszi az óvszert, akkor sanszos hogy ő fizeti ki, míg ha a férfi veszi, akkor a férfi. ;)
6/30 anonim válasza:
Mi felesben fizetjuk, igy beszeltuk meg. Ha tablettat szednek is felesben vennenk, de ugy dontottunk maradunk az ovszernel.
En rogton mondtam, hogy fizetem a felet mert szerintem ez igy fair, de ez abszolut az adott 2 ember dolga szerintem, megbeszeles alapjan.
7/30 anonim válasza:
Szerintem ellehetetleniti az életet ez a görcsös felezgetés mánia. Én nem adnék bele. Ha tablettát vennék, se kérném el az árát.
8/30 anonim válasza:
#7 hat az ilyen szinten felezgetés tényleg értelmetlen. Mi minden költséget felíruni, és azt felezzük.
9/30 anonim válasza:
Ez már fillérbszás, csak hogy stílusos legyek.
Pár ezer Ft, könyörgöm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!