Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a nőnek illik bele fizetnie az óvszer árába vagy ez teljesen a férfi dolga?
Figyelt kérdés
2021. jan. 17. 21:24
21/30 anonim válasza:
Dehogy illik! Nem a férfi lesz terhes, nem a férfi fog szenvedni a szülés alatt és közben. Vegye csak meg az óvszert, hiszen ő okozhatja a nőnek ezeket a durva dolgokat.
23/30 anonim válasza:
#19 Ha nem bízol meg a nőben, akkor kapcsolatban se kell lennetek, és azon már nem kell gondolkoznotok, ki vegye az óvszert/tablettát.
24/30 anonim válasza:
Ez, komoly? Legalább, úgy vitáztok, mintha hitelről lenne szó....😁
26/30 Sunshinedoll válasza:
Egyedülállóként nemtől függetlenül szerintem mindkét fél kötelessége, hogy saját maga gondoskodjon ilyesmiről, párkapcsolatban meg ahogy megbeszélitek és ahogy nektek jó.
Én sose csináltam belőle nagy ügyet, minden kapcsolatomban ugyanúgy volt nálam mindig, meg a másiknál is, nem álltunk neki kiszámolni meg felezgetni.
27/30 anonim válasza:
Akinek épp eszébe jut venni a boltban
28/30 BeefEater válasza:
Egyáltalán hogy merült fel ilyen kérdés? Mi lesz a következő? "Juli, hozzál már 3 méter wc papírt ha itt alszol nálam!"
29/30 anonim válasza:
Ahogy látom s hsz-okból sok terhes nő lesz itt
30/30 anonim válasza:
Én veszem. Az az évi 1-2000 Ft kibírható F50- :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!