Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit illik mondani, miről illik beszélni párommal, ha nagyszülője elhunyt?
Tudom, a 'hogy vagy' kérdés nem a legjobb.. De akkor mit lehet ilyenkor írni, mondani? Vagy hagyjam őt ilyenkor? De ha nem írok neki, akkor meg érezheti úgy, hogy egyedül van a bajban.. Tereljem el a figyelmét? Vagy hagyjam gyászolni úgy, ahogy ő szeretne és várjam, amíg ő ír? Ő 28 éves férfi ha ez számít valamit.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Pont 1 hónapja voltam ilyen helyzetben mint most te. Én annyit írtam (találkozni nem tudtunk akkor sajnos), hogy ha szeretne beszélgetni írjon/hívjon, én nem zaklatom mert nem tudhatom, mi esik jól neki. Ezután felhívott, beszélt a nagyszülőről, én pedig végighallgattam.
Szóval hagyd ahogy jó neki, de tudasd vele, hogy bármikor elérhető vagy számára.
Ha nem váratlanul húnyt el, 1-2 nap gyász után már rendeződnek az érzelmek. Spontán rájöhet a bánat, de nem lesz állandó. A temetés lesz a következő kemény nap.
Hívd fel, mond meg neki, hogy sajnálod és amíg gyászol, nem fogod keresni, hacsak nem szeretné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!