Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak az elhunyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak az elhunyt páromtól kapott ajándékaival/emléktárgyaival?

Figyelt kérdés

Lassan 2 és fél éve elhunyt az előző párom azóta összeszedtem magam és jelenleg egy boldog párkapcsolatban élek. Minden vele kapcsolatos ajándékot/emléktárgyat egy cipős dobozba tettem, ott volt az egyik polcon, annyira nem volt szívem valamit kezdeni vele. Aztán így rájöttem, hogy mi van ha elköltözök itthonról és mit kezdjek majd vele. Kidobni meg nem igazán szeretném, mert ez a kapcsolat nem úgy ért véget, hogy nem működött.

N20

2015. dec. 23. 23:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
57%
szerintem tedd el emlékbe ! de döntés a tiéd
2015. dec. 23. 23:29
 2/11 anonim ***** válasza:
23%
Ilyen rövid idő alatt túlléptél rajta? :O
2015. dec. 23. 23:45
 3/11 anonim ***** válasza:

Én eltenném. Vagy leválogatnám, és megtartanék egy vagy két apróságot.

Nekem van egy ilyen emlékes dobozom, abban van mindenféle. Mondjuk én nem annyira exektől, inkább a régi barátnőktől, családtól kapott holmikat őrzöm benne, de valszeg akad ott egypár régi fotó vagy szerelmes levél. Egész mókás néha visszalapozni a 15 évvel ezelőtti önmagamhoz.

2015. dec. 23. 23:46
 4/11 A kérdező kommentje:

Gondolkoztam rajta, hogy néhány dolgot elteszek csak ha a párommal összeköltözöm, akkor ő hogyan állna hozzá.

Szerencsére a családom és barátaim sokat segítettek, hogy újra megtaláljam a boldogságot.

2015. dec. 23. 23:54
 5/11 anonim ***** válasza:
63%
Jesszus, ha a párod ezen kiakad összeköltözéskor, az jobb is, ha kiderül és még visszacuccolsz időben. Nyilván tudja, mi történt, ugye? Épeszű felnőtt ember nem lesz féltékeny egy plüssmacira vagy bármire, amit a partnere egy korábbi, ráadásul elhunyt szerelmétől kapott. (Nyilván ha az emléktárgy a helyén van kezelve és emléktárgyként működik.)
2015. dec. 24. 00:01
 6/11 anonim ***** válasza:
Szerintem tartsd meg. Valószínűleg nem fogod elfelejteni, de évek múlva kedves emlékek lesznek majd. A mostani párodnak ezt meg kell értenie és szerintem meg is fogja érteni, ha nem minden nap azokkal molyolsz. Kidobni nem szabad, bármikor jól jöhet. Én is egy kis dobozkába gyűjtök minden ilyesmit, mondjuk nekem nem halt meg senkim de a volt barátnőmtől amit kaptam vagy az öcsémtől mondjuk van benne olyan is amit a nagypapámtól kaptam aki már meghalt. Egy évben 1-2x a kezembe kerül és van hogy megnézem mi van benne :)
2015. dec. 24. 00:02
 7/11 anonim ***** válasza:

Szerintem 1-2 kisebb dolgot eltehetsz emlékbe, a párod is megértheti szerintem, hogy hiába vagy mellette boldog, ez ugyanúgy jó emlékejket idézhet fel, mint mondjuk egy szuvenír a nyaralásból, nem feltétlen kell mindent kitörölni.

Én amúgy elajándékoznám, eladományoznám a többi holmit, ezt tettem családtagoktól kapott holmikkal. Lehet ők nem sokkal utána kukába dobják, de nekem nem lenne szívem hozzá, de másnál lehet új otthont talál.

2015. dec. 24. 00:03
 8/11 anonim ***** válasza:
Én eltenném emlékbe, de nem olyan helyre raknám, ahol minden nap látom.
2015. dec. 24. 00:03
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

Rakd el,hiszen nem azért lett vége,mert szakítottatok.Csak van annyira empatikus a párod,hogy ezen nem hisztériázik.

22/N

2015. dec. 24. 01:19
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem fog ez problémát jelenteni a párodnak.

Én pakolászom az ilyeneket össze-vissza, valahogy fogynak.

De dobd ki - az nagyon rossz mozdulat lenne.

2015. dec. 24. 01:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!