Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom nagyon szeretne menni nyaralni, hogy illik ilyenkor elosztani a költségeket?
Figyelt kérdés
Diák vagyok még, ezért korlátozottak a lehetőségeim anyagi téren, neki jó munkahelye van, viszont úgy gondolom ezektől függetlenül is illik felesben fizetni a nyaralást. Mit gondoltok? 20L2021. júl. 5. 21:18
1/28 anonim válasza:
Kifizettetném veled az összes költség felét, ha menni akarsz nyaralni.Nem érdekelne hogy a párom vagy, vagy nem.Nekem is ugyanúgy kell melózni a fizetésért, mint egy nőnek, meg elvileg egyenjógúság is van már.
2/28 anonim válasza:
Mindig a FÉRFI fizet, főleg, ha még diák a csaja.
A te pasid FÉRFI?
3/28 anonim válasza:
1.-nek igaza van. Itt a Gyakorin mindig azt nyomják a nők, hogy nekik egy pohár vizet se fizessen a férfi, mert ők függetlenek, és nem eladóak. >:)
4/28 anonim válasza:
Szerintem ha diák vagy, akkor illene neki fizetnie, ha nem is az egészet, de a költségek nagyobb részét, elvégre nincs bevételed, és ezt ő is pontosan tudja, mégis miből fizetnéd ki? Az meg nem lehet opció, hogy arra számít hogy majd a szüleid állják a részed...
5/28 Noren1989 válasza:
Szerintem no bevétel, no nyaralàs, kivéve, ha meghív. Ha meghív, természetesen letàrgyaljàtok a feltételeket.
6/28 anonim válasza:
En főiskolás vagyok, és nalunk is a parom akart menni nyaralni Görögorszagba. 10 évvel idősebb tehát, nyilvan jól keres. Mondtam neki, hogy ne haragudjon, de nekem ez most nem fér bele, és mondtam, hogy menjen nélkülem. De nem engedte, mondván "nelkulem nem erezné jol magát". Kifizette az én részemet is. Mondanom sem kell, hogy nagyon jól esett,
7/28 Ypszilon1980 válasza:
Volt barátnőmnél úgy működött, hogy a szállást általában én fizettem, a többit meg felesben, pedig nekik rengeteg pénzük volt. Ha pedig ő szervezett valami nyaralást, akkor a szállást ő állta, és a többi felesben. Persze azért belefér az, hogy néha egy-egy dologra a férfi meghívja a nőt valamire. Szerintem egy nyaralásban, utazásban és ennek költségeiben nem igazán helyénvaló az alapján eldönteni ki mit fizet, hogy mennyit keres vagy mit dolgozik. Egy normális párkapcsolat az arról szól, hogy mindenki egyenlő. Neked, ha ez nem fér bele, akkor mondd el neki. Mi mindig, a jelenlegi párommal is úgy megyünk el, hogy előre közösen nézünk ki szállást és annak anyagi része is mindkettőnk számára világos, ha meg valakinek ez nem felel meg, mert drága, akkor nézünk olcsóbbat.
8/28 anonim válasza:
Én diákként is mentem nyaralni a párommal, amikor még nem volt normális bevételem. Nekem ez nem okozott lelki sérülést, hogy a költségek nagyobb részét ő állta. Igaz, addigra mi már együtt éltünk és közös kasszán voltunk, nekem az összes pénzem benne volt a közösben (kaja, tisztítószerek, rezsi, ezeket fizettem én, és kb ezekre el is ment minden hónapban a kis pénzecském), de ha nem lett volna is úgy gondolom, hogy ha eleve ő hozza fel a nyaralás gondolatát, ő akar közös élményeket, akkor minimum fizetésarányosan érdemes ezen megosztozni. Őszintén szólva egy komoly(nak tűnő) kapcsolatban fillérezgetni meg felezgetni nekem olyan röhelyes, ha amúgy is együtt képzeljük el a jövőnket és úgy gondoljuk, hogy együtt fogunk megöregedni, akkor nem halál mindegy, hogy most az egyikünk 100, a másik meg 102 forintot fizet bele valamibe?
9/28 anonim válasza:
Ha magától nem ajánlott fel semmilyen opciót, hogy el tudj menni. Közöld vele, hogy te nem engedheted meg magadnak és kész. Ha te hozod fel, hogy állja a szállást pl. a többi meg feles, akkor később lehet úgy hozza ki, hogy lenyúltad. Ennek a dolognak saját ötletnek kell lennie.
10/28 anonim válasza:
11es! Csak itt nem 2 forintokról van szó.
A házasság előtti közös kassza meg aztán végképp a felelőtlenség és a naivitás netovábbja. Így kezdődik az anyagi kiszolgáltatottság. A te pénzed mind benne van, aztán hipphopp megromlik a kapcsolat, és leshetsz meztelen picsával hogy most akkor mi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!