Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, ha a párom megtartja az exéről a régi intim fotókat?
A vőlegényem a múltkor a régi képeit rendszerezgette, telójáról pakolta át a gépre őket. Mondjuk jobban esett volna, ha ezt nem a jelenlétemben teszi, mert most kissé kattogok.
Szóval az exéről is kerültek elő képek. Igen, fél szemmel figyeltem mit csinál, nem hiszem, hogy ez akkora bűn, főleg ha úgy csinálja, hogy 2,5 méterre ülök tőle... Nagyrészt közös képeket kattingatott végig (ezek nem érdekelnek, én sem törölném ki a vele közös képeket, ha szakitanánk). Aztán jött a csajról egy csomó egyedüli fotó, majd jött egy eléggé intim fehérneműs fotó, amin ráadásul csomó ideig elidőzött :) Itt persze kiakadtam, és kértem, hogy legalább ezeket a félmeztelen-meztelen képeket törölje már róla, mert ezek zavarnak...
Azt mondta törli, el is hittem. Ma kerestem valamit a gépünkön, és láss csodát a szexi képek még mindig szépen rajta voltak az "old közös képek" nevezetű mappában a nőről :)
Valószinűleg én kattogom túl, hiszen ahogy emlitettem már a vőlegényem... Anno a nő hagyta el egy másik pasiért. Lehet még nincs rajta túl?
Ti meghagytátok a régi képeiteket a csajaitokról?
Nekem az exemről csak a közös képek maradtak meg, még az egyedüli tablófotót is kidobtam/töröltem róla :D Kiváncsi vagyok a pasik hogy állnak ehhez a dologhoz... Köszi!
24/L (vőlegényem 30/F)
Szerintem is közös megállapodás kérdése, ezt a pároddal kell megbeszélni. Mondjuk én férfiként átéltem hasonlót, előkerültek az exemről képek -olyanok is-, és én magamból kiindulva letöröltem az olyan jellegűeket. Kérdés nélkül, mert arra gondoltam, hogy nekem nem esne jól, hogy ha a barátnőm hasonlóakat őrizgetne. Plusz azért vagyok valakivel, mert szeretem, vonzódom hozzá, és csak őt akarom. Mert testileg-lelkileg kielégítőnek érzem, és boldog vagyok. Innentől kezdve semmit nem jelent az ex meztelen képe, vagy ahol smárolunk stb. Olyanokat megtartol, hogy elmentünk egy helyre és a kastélyról vagy a hegyekről van kép és ő is rajta van, de hát bummm... az nem is róla szól.
De! Mivel minden ember máshogy működik, itt is a kommunikáción múlik. A közös megegyezésen. Mondjuk ha magamból indulok ki, akkor akivel le szeretném élni az életemet, az jelent nekem annyit, hogy a kérésére törlöm az olyan jellegű képeket az exről, ami szexuális vagy ilyen érzelmes (csókolózós). Az ilyen jellegű eklék maradjon meg az agyadban, de ott se kellene túl sokat jelentenie, ha mással vagy akit elvileg szeretsz és aki boldoggá tesz.
Mert oké, hogy azt írja valaki, hogy "a te egódat karcolja, akkor az csak a te bajod", de könyörgöm, megállapodtál az elején valakivel a monogám párkapcsolatról, aztán el is jegyez és házasasságot szeretne, szóval hivatalossá is tenné. Ilyenkor szerintem nem fér bele a meztelen kép az exről, ha az zavarja a másikat. Vagy hogy hazudik és nem törli le, pedig azt mondta. Ha pedig annyi lenne a válasz, hogy tessék, ott az ajtó, akkor legalább nem pazarolja az időmet és lehetőséget ad, hogy találjak valakit, aki hasonló, mint én és én többet jelentek neki, mint egy exről készült intim fotó.
Nekem van par kepem az exemrol.mert van tole egy fiam. Es ki tudja mikor nagy lesz a fiam fogjak e tartani a kapcsolatot . De ha kerdezi ki az apja legalabb igy meg tudom mutatni.
Olyan kepem/videom nincs rola..
Szerintem ha valakivel kapcsolatba vagy nagyon nagy tiszteletlenseg ilyeneket megtartani. Ez csak egy kamu duma hogy "emlekek". Azok az emlekek csak akkor fontosak ha a multad jobb volt mint a jelened. Bocsi kerdezo.
Köszönöm a válaszokat.
Én is úgy gondolom továbbra is, hogy az ilyen jellegű képeket vagy titokban kellene őrizgetni, vagy sehogy. Beszélni fogok a párommal erről, hogy mi legyen a megoldás, ő mit szeretne...
Az biztos, hogy én nem szeretnék valakihez hozzámenni, aki nincs megelégedve velem, hanem szüksége van az exe meztelen fotóira is a boldogsághoz.
Akkor kár vele együtt lenni mert ezek szerint neki az exe volt az igazi🤷♀️
Kérdező ne elégedj meg ennyivel...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!