Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen programot találjak ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen programot találjak ki ilyen időben?

Figyelt kérdés

Én vagyok a férfi tagja a párnak, középkorúak vagyunk. Nem élünk együtt. Nekem kellene afféle férfiszerepben kitalálni, hogy ma napközben milyen progit csináljunk, mert ma van közösen szabadidő.

Rengeteg olyan ötletem van, ami szép, napos kellemes időben lehet csinálni. De a barátnőmnek nehéz ilyenkor kitalálni valamit. Plázázni, mozizni nem szeret, fürdőhelyre menni sem. Különösebben a kiállítások sem érdeklik. Itt meg csak a kitartó okádék idő. Szóval ha épkézláb és használható ötlete van valakinek, kérem ne tartsa magában.

jan. 23. 09:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%
Masszázs. Teaház. Közös véradás. Fene tudja, erőltesse meg magát ő is.
jan. 23. 09:40
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Én imádok kint lenni ilyen időben is, csak fel kell öltözni normálisan.

Pont múlt héten voltunk a Visegrádon a Fellegvárban, decemberben felmentünk a Kékes tetőre és ott kólicáltunk.

Mi balatonra is szívesen leugrunk bármikor az évben, ilyenkor is vannak kültéri programok.

El lehet menni korcsolyázni is bárhova.

Persze ha mindenképpen beltéri kellene akkor azokon kívül amit írtál: színház, egy jó étterem.

jan. 23. 09:43
 3/11 anonim ***** válasza:
80%
Kérdezd meg tőle, hogy mihez lenne kedve.
jan. 23. 10:42
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Korcsolya?

Vagy esetleg valamelyikőtöknél közös főzés? Csinálhattok forraltbort is, aztán játék/film a kanapén popcorn és forralt bor mellett.

Egyébként meg rendelkezésre álló időtől függően felpattantok egy vonatra aztán megnézitek mondjuk Egert vagy Szegedet vagy valami random várost. Esetleg Pozsonyt.

Benti program kell, akkor menjetek étterembe/kocsmába/teaházba.

jan. 23. 10:55
 5/11 anonim ***** válasza:
82%
Én felhívnám magamhoz, főznek egy kiváló kaját, aztán dugás 1000-rel.
jan. 23. 10:56
 6/11 anonim ***** válasza:
62%
Minigolf, ikea, szabadulószoba, étterem
jan. 23. 13:33
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Korcsolyázás.
jan. 23. 13:34
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Mi baj az otthon üléssel? :)

Főzzetek együtt valamit. Rakjatok puzzle-t, stb.

Azért az se mindegy milyen a kapcsolat, milyen szakaszban, és hogy mennyi pénz van lóvéra.

jan. 23. 14:31
 9/11 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Nagyon köszönöm a válaszokat. Valaki kérdezte, hogy mi a baj az otthonüléssel. Jelentem, nekem semmi, én, mint tipik "nyári gyerek a Balaton parton" totál le vagyok bénulva késő ősztől tavaszig, sokszor poénkodom, hogy tévedésből születtem ide, a párom az, aki nem bír magával, azt mondja, hogy olyan sok bezártságban van része, hogyha végre együtt vagyunk, akkor ne a 4 fal között üljünk. Én pedig el tudok filmezni, zenét hallgatni, vagy éppan zenélni akár neki is. Csak ami nekem jó, az nem mindenben jó neki. Amúgy az együtt főzés az, jó, csináltuk már, korcsolya: nagyon kedves és köszönöm az ötletet, de szerintem akkorát esnék, mint az ólajtó :D :D :D

Amúgy kajálni szoktunk menni, végülis tegnap az lett, hogy neki is, nekem is voltak beszerezni valóink, elmentünk egy STOP SHOP-ba, aztán végigjártuk, majd nálam elvoltunk. Késő délután meg egy haverommal mentem thermálfürdőbe :D

jan. 24. 07:32
 10/11 anonim ***** válasza:

Korizás, biliárdozás, játékterem, film, sütés-főzés, kártya, társasjáték, házibuli.

Mellesleg én simán itt hagyom páromat és megyek egyedül.

jan. 24. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!