Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin kinek kell elmenni a másikhoz, és ki találja ki a programot?
Oylan esetben, amikor a 2 partner viszonylag távol lakik egymástól kinek illik a másikhoz elmenni, és ki találja ki a programot?
Randizni tervezek egy lánnyal, aki viszonylag messze lakik. Úgy gondolom első alkalommal illik nekem elmennem hozzá, ám mivel az ő lakhelyén nincs helyismeretem nehéz programot kitalálnom. Gondolom a helyi érdekességeket már ismeri, számára nem nay program, más helyeket pedig nem ismerem.
Ilyen esetben mindig a másik félnek illek megszervezni?
Hogy működik a dolog? Mit tanácsoltok?
Ha távol vagytok egymáshoz, akkor fél úton a két település között talizzatok első alkalomkor.
A programot pedig közösen találjátok ki.
Ne velünk beszéld meg, hanem a lánnyal, akivel közelebbi kapcsolatot szeretnél felépíteni.
Alap dolog lenne, hogy ezeket a gondolatokat vele osztod meg.
Hát...mondjuk...esetleg...beszéld meg a lánnyal??
Megírod neki, hogy szeretnél vele találkozni. Hogy tudnátok megoldani? Ha gondolja, szívesen elmész hozzá, mivel mégis csak te vagy a férfi, de nincs annyira helyismereted, örülnél, ha javasolna valami programot. Vagy felajánlhatod neki, hogy jöjjön ő hozzád, esetleg találkozzatok egy köztes helyen...
Ne legyél már ilyen életképtelen.
Amikor olyan sráccal ismerkedtem, aki távol lakott, az úgy volt, hogy ő jött el, de én szerveztem a programot. Nyilván nem várhattam el, hogy ő szervezze, ha nem is járt még itt. Viszont volt olyan eset is, amikor bár távol lakott, de nagyjából ismerte a környéket és ő szervezte a programot is.
Én ezt biztos megbeszélném vele, esetleg megkérném, hogy mutassa meg a lakhelyét, helyi érdekességeket, helyeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!