Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Abban az esetben, ha egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abban az esetben, ha egy nő hív randizni egy férfit, a férfi "elvárja", hogy akkor a nő találja ki a programot, helyszínt, stb. is?

Figyelt kérdés
A kérdés csak elméleti, nem hívtam senkit sehova, mielőtt valaki megkérdezi.
2019. jan. 5. 19:57
 1/6 A kérdező kommentje:
Illetve a randin is úgy viszonyulna a férfi a nőhöz, hogy ő csak elfogadott egy meghívást, de ott sem veszi át az "irányítást"?
2019. jan. 5. 19:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nincs erre vonatkozó szabály. Alakul, ahogy alakul, hogy most konkrétan ki találja ki, az teljesen mindegy. Ha mondjuk engem elhív egy lány és rögtön mond is programot, akkor elmegyek oda, ha meg nem mond, akkor kitalálok valamit én, vagy ötletelünk közösen. Nem olyan nagy ügy ez.
2019. jan. 5. 20:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Nálunk igen mert mindketten döntésképtelen szerencsétlenek vagyunk ha programot kell tervezni. :D De szerintem megbeszélés kérdése. Én ha meghívok valakit akkor mindig rákérdezek, hogy van-e esetleg ötlete vagy valami amit csinálni szeretne. És reménykedek, hogy van mert én használhatatlan vagyok ilyen téren. :D
2019. jan. 5. 20:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem aki hív, annak legyen ötlete.

Amit persze lehet rugalmasan kezelni, ha a másik mást szeretne.

2019. jan. 5. 20:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Nincs így. Engem már "hívott" el nő, de a helyszínt közösen találtuk ki hogy mindkettőnknek jó legyen. Következő alkalomra pedig én hívtam el.
2019. jan. 5. 23:54
 6/6 A kérdező kommentje:
5-ös, a ti esetetekben egyértelműen megmondta a nő, hogy randizni szeretne, vagy ez nyilvánvaló volt a helyzet miatt?
2019. jan. 6. 01:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!