Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki talalja ki a programokat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki talalja ki a programokat?

Figyelt kérdés
A baratom allandoan azzal jon o nem akar otthonulos “par” lenni. Es minden hetvegen engem nyaggat, hogy na mit csinaljunk? Mi legyen a program? Mi a terved? Engem meg ez felidegesit, mert egyaltalan nem vagyok “kreativ” meg nem ezzel toltom a napjaimat, hogy agyaljak a programokon, hiszen ezaz o igenye… nem az enyem. En elvagyok azzal is, ha sehova nem megyek akar hetekig. Persze, ha van program szivesen megyek oda is. De en rajottem kb mindig en adok otleteket es az is van mindig. De rendkivul idegesit, hogy folyton kerdezi mi legyen, kitalaltad mar?? Faraszto mindig elmondani, hogy nem agyaltam, talalj ki valamit te stb..mintha valami kenyszeres dolog lenne, hogy akkor mondom vegul ok menjunk ide,az jo neked? Es ertitek en kenyszerbol talalok ki valamit hogy oruljon.. nem ertem miert nem tud kitalalni dolgokat, ha ezaz o maniaja, miert engem nyomaszt vele??
2023. aug. 25. 13:41
 1/6 anonim ***** válasza:
57%
Nálunk mindketten menőkék vagyunk, mindketten találunk ki programokat és szívesen részt is veszünk.
2023. aug. 25. 13:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Alapszabály, hogy ha elsősorban ő akar menni, akkor ő találja ki.

Dobd vissza neki a labdát azzal, hogy "Te akarsz menni, te döntsd el, nekem mindegy. Nekem az is jó, ha sehova nem megyünk."

2023. aug. 25. 14:12
 3/6 anonim ***** válasza:
51%
2023. aug. 25. 14:46
 4/6 anonim ***** válasza:
84%

"-Mert mit mesélünk majd az unokáknak, mit csináltunk, amikor fiatalok voltunk? Tévéztünk és dugtunk?

-Ja. Bárcsak azt mesélhetnénk."

2023. aug. 25. 14:49
 5/6 anonim ***** válasza:
76%

Hány éves vagy csillagom? 17?

Csak mert egy normális érett nő a sarkára áll és nem gyakorin picsog, hanem beszél az emberrel, hogy te, figyi józsi. Te akarsz menni, akkor miért én gondolkozzak mindig? És ennyi. Szívesen.

2023. aug. 25. 15:24
 6/6 anonim ***** válasza:
76%
Nálunk ki se kell találni ezer haver van hol itt grillparty hol ott összejövegel hol amott éttermezés velük vagy hol hozzánk jönnek. Állando a nyüzsgés még kora reggel melo előtt is.
2023. aug. 25. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!