Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt mar hogy korabbi szeretot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt mar hogy korabbi szeretotok felkeresett hogy elvalt es szeretne kapcsolatot veletek?

Figyelt kérdés

ma 09:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szó szoros értelmében nem volt a szeretőm, de igen megkeresett 2 évre rá.
ma 09:50
 2/8 A kérdező kommentje:
Olyan fura h x evig nincs komunikacio aztan a semmibol ir hogy jolenne ismerkedni komolyabban
ma 09:53
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én valahol számítottam erre.

Másfél évembe telt mire teljesen eltudtam felejteni...erre fél évre rá megkeres.

Érdekes módon bennem óriási haragot idézett elő...el is küldtem a francba.

Ha akkor nem tudott engem választani amikor halálosan szerelmes voltam belé akkor most már ne akarjon.

ma 09:56
 4/8 gergelice16 ***** válasza:
84%
#2 Szerintem semmi furcsa sincs ebben. Aki szeretőt tart, az érzelmileg rendkívül defektes, csak a saját önzősége hajtja. Hát most rá tesz erre még egy lapáttal, megpróbál még inkább kihasználni.
ma 10:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen volt. Amikor nem volt kapcsolata akkor összejöttünk 1-1 alkalomra kicsit búbolni, amikor volt akkor meg 1-3-6-x hónapra jegeltük a dolgot, majd jelentkezett megint amikor nem volt palija, de ismét hiányzott neki a művelet.
ma 10:22
 6/8 anonim ***** válasza:

1-es, és 2 évre rá milyen érzelmeitek voltak egymás iránt?

Megmaradt a régi vonzalom?

ma 14:01
 7/8 anonim ***** válasza:

Én írtam a 3-as választ is.

Nem mondom, hogy minden érzésem elmúlt és persze, vonzódom hozzá...de mikor megkeresett sokkal inkább harag és düh volt bennem.

Valahogy minden elnyomott vele kapcsolatos szenvedésem és frusztrációm felszabadult.

Nem tudom mit kellene tennie ahhoz, hogy megtudjak benne bízni.

Nem látok rá sok esélyt.

ma 14:06
 8/8 anonim ***** válasza:
7, milyen érdekes! Köszi, hogy válaszoltál. Én nem tudom, fogok tudni haragot érezni vagy sem. De teljesen érthető, amit írsz.
ma 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!