Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan valakivel, hogy a párod azt mondta, hogy nem szeret es utána mégis felkeresett. Lehet abból még kapcsolat? Mennyi idő után keresett meg?
volt.
3 év után össze vesztünk, elhordott minden szarnak, nem szeret stb, szakítottunk.
aztán eltelt közel egy év, megkeresett hogy újra elmondja mekkora szar ember voltam, és hogy biztos ÉN SEM szerettem, mert nem kerestem azok után hogy elhordott a sárga földig, persze napokon heteken át nem reagált semmi üzenetre vagy hívásra...de állítása szerint nem kerestem...
végül úgy hozta a sors hogy újra összejöttünk.
ami életem egyik legnagyobb hibája volt, így utólag már beláttam.
eleinte pár hónapig jó volt, aztán újra a régi nóta ami miatt "elhagyott".
ismét szétmentünk, ugyan azt eljátszotta mint anno, hogy nem vette fel a telefont, így-úgy utál, nem változtam semmit stb.
a lényeg nem érdemes erőltetni azt ami amúgy is szar volt, szerintem soha nem lesz már jó egy ilyen kapcsolat.
(pár hónap múlva a 2. "szakítás" után kiderült hogy bizonyos érdekekből keresett csak meg.)
ő volt a lány.
Na ez eddig 1:1 :D
Jóhetne még pár hasonló sztori :)
Félek is, meg szeretném is, szóval nem tudom, hogy mit is tegyek
Ha valami először nem működik, akkor általában másodszorra sem. Velem és a barátnőmmel is úgy volt, hogy szakítottunk, eltelt egy hónap, újra összejöttünk, kis ideig jó volt, aztán jöttek vissza a régi problémák. Így utólag nagyon rossz döntés volt még több időt pazarolni egymásra.
#4 Gusztustalan ez a csaj a leírásod alapján, részvétem! Néhány nő nagyon kegyetlen tud lenni (és férfi is nyilván, de én ezt az oldalt ismerem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!