Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan hülyének érzem magam, hogy van ezer lány a bolygón, én mégis azzal az eggyel lennék, aki ráadásul nem is bánt velem jól. Pedig vannak szebb lányok is. T is éreztétek már így magatokat?
Bár nálam a szépség nem jelent semmit, mert szép de bunkó csaj is létezik, meg átlagos és rendes is, és a szépség relatív.
De csaj dobott, ezer lány van rajta kívűl, mégis ésszerűtlenül, mintha vele próbálnám rendezni a dolgoakt, ahelyett, hogy másnál próbálkoznék.
Ilyenkor magamon is meglepődök, hogy lehetek ilyen hülye.
A Földön több milliárd nő él, de gondolom ez nem vigasztal. D
Ismerkedj más lányokkal, hátha kialakul valami. Idővel el fog múlni ez az érzés, akármilyen hihetetlen. Én is voltam hasonló helyzetben-csaj létemre.
Igen, én most is így érzem.
Az exem kidobott engem külföldről, undorítóan bánt velem, undorító dolgokat mondott, zaklatott engem. Ő maga egy ostoba, céltalan, humortalan, csúnyácska, duci srác.
Mégis fél éve sírva kelek-fekszem, mert nekem csak ő kell, és már nem szeret, és nem kellek neki...sőt, boldogabb nélkülem...:(
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!