Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, ki a legvonzóbb férfi, akit valaha láttatok?
Figyelt kérdés
Akár híresség, akár a párotok, akár valami random pasi, akit az utcán láttatok. Ha nem ismert ember, írjátok le légyszi, nagyjából hogy kell elképzelni.2021. márc. 25. 13:26
11/17 anonim válasza:
Kőműves fiatal srác 40 fokban póló nélkül jó felső test kockás has és sör helyett vizet ívott, azt jutott eszembe ez mennyire egészséges dolog.
12/17 anonim válasza:
Számomra hírességek közül Richard Madden éd Henry Cavill akik külsőre is baromire bejönnek, mind2 akcentusát imádom RM-ét különösen mert borzasztó aranyos és mindkettő interjúk, cikkek, videók stb alapjan nagyon normális, szerény emberek.
14/17 anonim válasza:
Még a tavaly év elején valamikor egy nagyobb élelmiszerboltban akadt meg a szemem egy férfin. Barna szem, sötétbarna haj, átlagos magasság, testalkat. Az arca kicsit markánsabb volt. De az a szem fogott meg, igazából mindig is a gyengém volt a szép barna szemszín. Úgyhogy ezt az ismeretlen férfit mondanám a számomra legvonzóbbnak.
15/17 anonim válasza:
Volt kolléga. Azóta se láttam olyan ffit, akin ennyire megakadt volna a szemem. Magas (jó én kicsi vagyok, nekem a 170 is magas), izmos, barna haj barna szem, de nem ez fogott meg benne, hanem olyan fantasztikus kisugárzása volt és pozitívan gondolkodott, nem volt búval baszott. Egyszerűen tökéletes volt.
16/17 anonim válasza:
A búval baszottság a legtöbb embernél a nem elfogadottságból fakad. Mitől legyél boldog, ha mindenhol a periférián vagy, hiába fektetsz energiát bármibe?
17/17 anonim válasza:
Nekem a párom. Ha valakihez hasonlítani kellene, akkor olyan mint Anthony Vincent piercingek nélkül. Mindig is a hosszú hajú férfiak vonzottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!