Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők, ki a legvonzóbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, ki a legvonzóbb férfi, akit valaha láttatok?

Figyelt kérdés
Akár híresség, akár a párotok, akár valami random pasi, akit az utcán láttatok. Ha nem ismert ember, írjátok le légyszi, nagyjából hogy kell elképzelni.

2021. márc. 25. 13:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Kőműves fiatal srác 40 fokban póló nélkül jó felső test kockás has és sör helyett vizet ívott, azt jutott eszembe ez mennyire egészséges dolog.
2021. márc. 25. 15:29
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Számomra hírességek közül Richard Madden éd Henry Cavill akik külsőre is baromire bejönnek, mind2 akcentusát imádom RM-ét különösen mert borzasztó aranyos és mindkettő interjúk, cikkek, videók stb alapjan nagyon normális, szerény emberek.
2021. márc. 25. 15:44
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Jessie Pavelka.
2021. márc. 25. 18:06
 14/17 anonim ***** válasza:
Még a tavaly év elején valamikor egy nagyobb élelmiszerboltban akadt meg a szemem egy férfin. Barna szem, sötétbarna haj, átlagos magasság, testalkat. Az arca kicsit markánsabb volt. De az a szem fogott meg, igazából mindig is a gyengém volt a szép barna szemszín. Úgyhogy ezt az ismeretlen férfit mondanám a számomra legvonzóbbnak.
2021. márc. 25. 22:52
 15/17 anonim ***** válasza:
Volt kolléga. Azóta se láttam olyan ffit, akin ennyire megakadt volna a szemem. Magas (jó én kicsi vagyok, nekem a 170 is magas), izmos, barna haj barna szem, de nem ez fogott meg benne, hanem olyan fantasztikus kisugárzása volt és pozitívan gondolkodott, nem volt búval baszott. Egyszerűen tökéletes volt.
2021. márc. 26. 05:19
 16/17 anonim ***** válasza:
21%
A búval baszottság a legtöbb embernél a nem elfogadottságból fakad. Mitől legyél boldog, ha mindenhol a periférián vagy, hiába fektetsz energiát bármibe?
2021. márc. 26. 08:31
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem a párom. Ha valakihez hasonlítani kellene, akkor olyan mint Anthony Vincent piercingek nélkül. Mindig is a hosszú hajú férfiak vonzottak.
2021. márc. 26. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!