Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, ki a legvonzóbb férfi, akit valaha láttatok?
13 évesen egy tesco éttermében láttam egy pultost, nála szexibbet akkoriban nem láttam, de már arra sem emlékszek hogy nézett ki XD
Van egy énekes, őrá a rocker korszakomban rendesen csorgott a nyálam:
De most a páromat tartom a legszexibbnek :D Szőke, barna a szeme, magas, izmos, tökéletes a kisugárzása. Na mármint nekem, más véleménye nem érdekel XD
Számomra Jensen Ackles, kb. 13 éves korom óta vagyok "szerelmes" belé. :D
26N
A barátom, de tegyük hozzá, hogy szubjektív, hogy kinek ki a vonzó, mert a nővérem szerint "kiéhezett csontváz feje van". A párom 185 cm körül van (nem tudom, hogy pontosan mennyi), sportos teste van, de messze nem esik túlzásba. Válig érő fekete haja van, általában nem fésüli, ezért mindig kicsit kócos, de nekem így sokkal jobban tetszik. Finom, elegáns keze van (emiatt cikizték is alsóban, mondva, hogy "lányos" keze van), ami azért is "jó" (így hozta sors), mert zenélni és festeni is szokott. Alapvetően mindig borotválkozik, de amikor borostás, az is jól néz ki. A szakállt egyikünk se szeretik, bár egyszer megnézném azzal is. Ami miatt szintén csúfolták régebben, hogy heterokrómiás, az egyik szeme barna, a másik zöld.
Ismert embereket közül (csakhogy képet is láss) az alábbiakat tartom kifejezetten vonzónak:
A kérdés elolvasva egyébként eszembe jutott, hogy egyszer még gimnáziumba menet a metrón összemosolyogtam egy nagyon helyes fiúval, aki annyiban különbözött a barátomtól (akivel akkor még nem voltam együtt), hogy kicsit rövidebb, szőke haja volt. Akkor nagyon bántam, hogy nem mentem oda hozzá.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!