Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fogok igy valaha part talalni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogok igy valaha part talalni?

Figyelt kérdés

Nagyon szegeny csaladban nottem fel, es sokaig en is rosszul kerestem. 1,5 eve nagyon klassz munkam lett, atlagban 6-700 ezret keresek nettoban. Ehhez kepest minden szron sporolok, sokszor a meleg etelre is sajnalom, hiaba kivanok meg valamit. Nem vasarolok surun, csak ha valami tonkremegy, bar akkor igyekszem mar nem a kinaiban vasarolni. Sporolok a rezsin, meg kb mindenen. Nekem sem jo igy, de ha koltekezek, rogton rossz lesz a lelkiismeretem. Szeretnek sajat lakast, erre gyujtok, de ez akkor is maniakus, 140 ezer Ft-bol kijovok havonta mindennel egyutt (nem a szuleimmel elek, hanem egyedul). Fogok igy valaha part talalni? Attol felek, zavarna, ha a parom koltekezne. A legjobb baratnom fele ennyit se keres mint en, es neki meg soha nincs egy Ft-ja sem. A legujabb Iphone, ettermi kaja, draga kozmetikai kezelesek. Valahol a ketto kozott lenne egeszseges.

30 N

2021. jan. 5. 14:09
 1/5 anonim ***** válasza:
70%
Mit dolgozol te ennyi fizuért?
2021. jan. 5. 14:12
 2/5 anonim ***** válasza:

"Valahol a ketto kozott lenne egeszseges."

pont így

magadra ne sajnáld a pénzt

2021. jan. 5. 14:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Majd szép lassan oldódni fog ez. Ha szegénységből jöttél, természetes reflex nálad a spórolás. Abba a végletbe semmiképp se ess át, mint a barátnőd.

Lehet, hogy ha párra találsz, akkor pl. ruhára, szórakozásra már bátrabban fogsz költeni, mert látod értelmét: a szerelmeddel lesz közös élményed, a szerelmed kedvéért öltözöl ki.

Hidd el, a sok aranyásó, pénzszóró nő után sok férfi nagyon megbecsülne téged. Legföljebb majd engedd, hogy a hatásukra kicsit változzál és bátrabban merj költeni, ha van értelme.

2021. jan. 5. 14:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sz-rd le, hogy találsz-e párt, ha neked az az álmod, hogy legyen egy saját lakásod, akkor spórolj szorgalmasan - ha találsz valakit, aki ezt elfogadja, akkor jó, ha nem, akkor sincs semmi.

Én férfiban vagyok/voltam ugyanez, nem raktak a seggem alá semmit a szüleim, és bár igencsak jól keresek, de mégis gyűjtögettem, kuporgattam azért 15 éven át, hogy legyen egy saját telkem és házam, hitel nélkül.

Ha ezt bárki nehezményezte, akkor annak nem volt helye az életemben.

Egyszer inogtam csak meg, amikor is elég sok lóvét beleöltem egy nő házának a felújításába, meg hogy kifizessem a bankhitelét, abban bízva, hogy az majd közös otthonunk lesz.

Hát nem így lett, jól rácsesztem, odaveszett a pénz, amit arra a házra költöttem, legalább 3 évvel hátráltatta a tervemet, de még időben kiszálltam belőle.

Ma már a saját házamban, a saját telkemen élek, és nagyon bánom, hogy egy párkapcsolat kedvéért engdtem hátráltatni ezt az álmomat.

38/F

2021. jan. 5. 14:27
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem igen.

;)

F.

2021. jan. 6. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!