Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek fogok valaha olyan lányt találni, aki magamért fog szeretni?
Ez tök érdekes. No offense, de jobban állok nálad anyagilag, méghozzá nulla szülői segítséggel. Mégsem jövök be a lányoknak, pár esetet leszámítva.
Ha nem akarod, hogy csak a sikered érdekelje őket, akkor ne tedd egyértelművé, hogy sikeres vagy. Instáról pl. szedd le a nyaralásos képeket, vagy tedd priváttá a profilodat. Ne Audival érkezz, hanem busszal. Stb.
Ha jól nézel ki, akkor így is lesznek érdeklődők, és ha nem tudják rólad, hogy gazdag vagy, kiszűröd a felszínes lányokat.
Kérdező, Te túl tökéletesnek tűnsz, és ne haragudj, úgy érzem,hogy annak is tartod magad, és vélhetőleg ez sugárzik kifelé is, ami visszatarthatja a lányokat attól,hogy közelebbről megismerjenek.
Mindannyiunknak vannak hibái, hiányosságai, épp' ezért nem is várjuk el a másiktól,hogy tökéletes legyen,aki mellett folyamatosan háttérben, kevesebbnek érezzük magunkat.
Természetesen így nem jön át teljesen a személyiséged, de én is tartanék egy ilyen pasitól, pedig ha belegondolok semmivel se lennék kevesebb, mint Te.
az első választ osztom, tapasztalatból, hasonló helyzetben..
kevesen tudják de ismerkedéskor óriási hátrány a peso..a legrosszabb amit mutathatsz egy nőnek..
25F
Biztosan lesz olyan.
Nekem viszont már a leírás alapján se tetszenél, túl intenzív egy ilyen férfi egy olyan csendes, hallgatag, szemlélődő típusú nőnek, mint én. Elfáradnék melletted.
Ha nem ezeket mondod el mindenkinek, akivel összesodor az élet,amiket ide leírtál, hanem normális dolgokról beszélgettek, akkor lehet hogy találsz. Persze a párkeresés egy picit a lutrihoz hasonlít, szóval ne várd, hogy az első nő lesz az igazi.
De amíg letolod a fent felsoroltakat első körben, ne csodálkozz, ha olyan lányok akadnak fent a hálón, akiket nem feltétlenül a személyiséged érdekel.
Nem kell szórakozóhelyen lobogtatni a köteg 10ezresedet, meg randinak is jó sétálni a várban, nem kell azt senkinek tudnia, hogy a családodnak mije van meg Te mennyit keresel.
Tervekről lehet beszélni, az mindig pozitív, ha vannak, de ilyen befektetés meg olyan lakás-hálózat felesleges információ az első néhány találkozó alkalmával.
Persze nem kell hazudni sem,letagadni sem ami van, csak az elején elhallgatni, akkor nem azokat vonzod akiknek a személyiségnél előrébb való a bankszámla.
Nekem pl volt egy srác, aki nagyon tetszett, többször is összefutottunk itt-ott. Egyik alkalommal szóba is elegyedtünk. Leadta a sztorikat a cabriójáról meg hogy havi 800ezret keres a vállalkozásával meg állati nagyképű volt és amúgy egy kérdést nem tett fel, amiből rendes beszélgetés indulhatott volna. Ott helyben kiábrándultam belőle örökre.
nekem személy szerint negativ ha a férfin látszik h gazdag
amolyan villogásnak érzem
és azt h akkor ö most a pénzével akar elvarázsolni
nem baj ha van neki de ne érezzem ezt...
nekem nem kell a márkás autó vagy 2millás nyaralás...
nekem simán elég egy alap dolgok, és majd ha együtt vagyok vele akkor közösen építsünk fel a többit.
amit leirsz az egy tipikus singli életmodra berendezkedett pasi
sok nő nem látja bele h neki hol lenne a helye az életedben
azt érzi h nem lesz időd rá, a figyelmed sokfele van és rá már nem jutna
azt érzi h ö csak arra kellene h villogjál vele egy kirakat barátnő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!