Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek fogok valaha olyan lányt találni, aki magamért fog szeretni?
Érdekes. Én is budai részen lakom egy drágább budapestre néző nagy házban. Vannak autoim is bár nem tipikus BMW Audi merci Szentháromság.
Drága ruhát ruhellem, drága telefon nincs mert értek hozzá és mivel kereskedelemmel is foglalkozom pontosan tudom hogy mikor készül valami konzunidiotaknak.
Szóval. Olcsóbb egyszerűbb autót venni nem feladat, nekem is van mert bevásárolni ügyeket intézni szeretem az ilyet mert nem feltem, ez az autó is tiszta.
Randira lehet menni vele, étterembol is sok olcsonak jó feelingje van, elvinni a lányt, kirándulni etc, tökéletesen lehet randizni anélkül hogy reprezentálni kellene.
És lehet így normális lányt találni.
El meg még nem hagyott senki mert annyira nem vagyok sz.r alak.
Nagy egyszeru
Ne ereztesd vele h anyagilag jobb vagy.
Siman jo a golf vagy a astra mint auto es egy sima alap etterem. De inkabb mozi sorozes stb...
Ami nem arrol szolj h megmutassa h mennyid van. Hagyd a lanyt is fizetni. Hagyd h o is tehessen be.
Es szanj ra idot... Ha nincs vagy leves akkor elfog menni toled.
A noknek es nekem is az a fontos h fontos legyel neki. Es nem az h mid van. A fontossagat emeld. Legyel elerheto legyek kedves normalis. Figyelj ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!